Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy 18 éves fiu 40 éves nővel jár?
Figyelt kérdés
Csak mert egyik barátom kiszemelt magának valakit és nem tudom hogy ez most normáli vagy nem2013. júl. 3. 08:02
2/11 anonim válasza:
hát szerintem ciki, de mondjuk attól mert két 18 éves között néha ég és föld a különbség és ugyan ez igaz a 40 évesekre
és már kicsit gerontofilitás
de ha a csaj nagyon fiatalos és a barátod meg nagyon érett és felnőtt akkor annyira nem gázos, de ennek nem sok esélye van
3/11 anonim válasza:
A 40-es nőknél nincs szebb a világon!Inkább úgy fejezném ki magam,hogy szokatlan,bár nekem nem,de kinek lenne joga ezt eldönteni,hogy ciki e vagy sem,mi csak egyszerű emberek vagyunk.
4/11 anonim válasza:
én 19-vagyok párom 33.L
pesten az emberek leszarták,sőt többször is kérdezték tőle hogy a férje vagyok-e:-)
5/11 anonim válasza:
Nem ciki, sőt, szájbavert jó, főleg ha az a 40es nő egy szexi, csinos, igényes nő.
6/11 anonim válasza:
Hát, ha majd egyszer 18 éves lesz a fiam, és 40 éves nővel kezd, és a nő belemegy ebbe a kapcsolatba, tuti megkeresném azt a ri...ot, és kikaparnám a szemét :DDD
7/11 anonim válasza:
nem azt szokták hangoztatni,hogy a szerelemben nem számít a kor? :) Csak az elfogadott, ha a nő a fiatalabb? Hát nem! :)
8/11 anonim válasza:
Van egy erzesem hogy sokat nem fognak "jarni" csak egy par erdekes agyjelenet lessz koztuk. De ha tevedek akkor orvendenek.
10/11 A kérdező kommentje:
Kössz szépen szerintem nem ciki csak kiváncsi voltam a közvéleményre
2013. júl. 3. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!