Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bénaság vagy egyszerüen ez már szánalmas?
"Fiúk úgyis azt szokták :P" Ezt az általánosítást kikérem magamnak. Nem azért, mert én még soha nem cisnáltam, hanem mert minden általánosításnak ellene vagyok.
"Agyalágyult roma.." Ezt a parasztságot méginkább kikérem, nem azért mert cigány vagyok, nem magyarázom tovább.
Kérdezőhöz: A kérdésedet olvasva az vetődött fel bennem, hogy te tulajdonképpen mit csinálsz? (mármint gyúráson kívül) Nem azt mondom, hogy inni meg dohányozni és éjjelnappal bulizni kell, de az, hogy nincsenek lányok a baráti körödben, már aggasztó tény. Kezdj el helyekre járni, szélesítsd az ismeretségi körödet. És ne görcsölj, nem lehet mindenkinek olyan kisugárzása, hogy tapadjanak rá a nők (nekem sincs).
Személyes tanácsaim:
- olvass (fentiek is jók) művelődés sosem árt, jó ha van némi képed a nők lélektanáról (teljesen más mint a tiéd, trust me)
- bulizz. Nem kell ereszdelahajamat, csak kulturáltan, de járj el szórakozni, ismerkedni
- legyél nyitott,ismerkedj
- hagyd a márkás dolgokat, nem az a lényeg, hogy kifizeted-e az értékének 10szeresét egy logo miatt, inkább igényességre törekedj, meg valamilyen szinten arra, hogy jól álljon rajtad a cucc.
- gyúrj egy kicsit nyelvre is Úgy értem tanulj meg fogalmazni, meg helyesen írni. Ez nem feltétlenül szükséges, csak ajánlom...
- ne erőlködj, de tegyél erőfeszítést, és akkor jön magától a dolog.
Így van! Totál arra mentél rá, hogy jól nézzél ki. Csak külsőségekről beszélsz, hogy te milyen jól nézel ki.
Azt hiszed ezért neked már jár 1 csaj???
Na ez a hülye bulvármédia hatása!!
De hogy mi van az agyadban, a szívedben, meg milyen ember vagy, arról sehol egy szó sincs! Pedig az sokkal inkább számít. Egyáltalán mit teszel azért, hogy legyenek lány ismerőseid? Hogyan viselkedsz a lányokkal?
Vegyél vissza a külsődtől való elájulásodból, és inkább nézz kifelé magadból, kezdj el megismerni lányokat, de kérlek ne csak a mellméretükig és a ruhamárkájukig juss el, hanem pl. beszélgess velük, barátkozz velük, törődj velük, ismerd meg a kis lelkük vágyait...
Komolyan mondom, ha sikerül 2-3 lányt igazán megismerned, akkor már nagyon közel leszel ahhoz, hogy legyen már barátnőd is. (Tudod, akivel majd lesz szex meg minden...
de addig ne várd senkitől se, hogy széttegye a lábát pusztán a kockahasad miatt, vagy a pólód márkája miatt. OK?)
tegnap 22:14 "Anyázós":
kb a te szinted van egy romáéval. Bár lehet, hogy neked annyi sincs.
válaszoltál, de nem tanultál a mi válaszainkból. Megmondtuk, hogy azért vagy rosszul beállva, mert csak a külsőségekre mész. Magadról is csak ennyit írsz. Ezzel a gondolkodásmóddal ha azt mondanám, hogy írj be egy társkeresőbe, akkor beírnád, hogy izmos vagy márkűs cuccokban jársz, kockahasad van és ennyi. Jah és, hogy nem avgy szemüveges szeplős, stb. Ezek után körberöhögnének, mivel nem a külső számít, ezt tanuld meg. Ezért van annyi csúnyább srácnak bnője és neked a "jó kinézeteddel" meg nem. Mert ők belülről hódítanak elsősorban.
De mondtam, a külsőddel is hódíthatsz, de azzal csak rib.ancokat és csak 1éjszakákra, bár azok is inkább azzal a sráccal fognak elmenni dug.i akinek jó a szövege és magabiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!