Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bénaság vagy egyszerüen ez már szánalmas?
1. én 20évesen csajoztam be elsőnek.
2. mit tegyél? vegyél vissza az egódból kissé. Illetve a hasad helyett kicsit az agyadra is gyúrjál rá. Izommal csak a rib.ncokat kaphatod meg, de csak buliban.
Szerintem semmi egósat nem írt a srác. Egyszerűen leírta, hogy milyen. Igenis vannak ilyen srácok, ezen nemtom miért lepődik meg így mindenki. Nem csak bányarém puhány srácok vannak.
A kérdezdőnek meg: szerintem is járj el bulizni (a zenei ízlésednek megfelelő helyre, ahol jól érzed magad és nem csak a csajozás miatt mész), és ha szeretnéd, akkor idd le magad. Fiúk úgyis azt szokták :P
L/18
"mit tegyél? vegyél vissza az egódból kissé."
Hát neked: Any_ád!
Mien egojábol?!
Mi'fas_zért lenne vki ego hogyha eddig 1barátnöje se volt?
Agyalágyult roma..
Én is mindenképpen azt javasolnám neked, hogy járj el közösségbe. Ha a baráti körödben nincs sok lány, akkor járj vmi sport egyesületbe, vagy ha gondolod színházba, moziba, kultúrális programokra, vagy bulilba, vagy szrevezz te vmit, menj túrázni, járj gyülekezetbe, amihez csak kedved tartja ezer féle lehetőség van( Ha kell még ötlet, írj!) A másik dolog ami szerintem a találkozás lehetőségén kívül fontos, hoyg tudj valamit a kapcsolatokról és a nőkről. Ajánlok egy zseniális könyvet: A FÉRFIAK A MARSRÓL, A NŐK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK
AZ IGAZI PÁRKAPCSOLAT KÉZIKÖNYVE
Dr. John Gray
Humoros, olvasmányos és igazi jó könyv. A lányoknak tetszik, ha a nyelvükön szólsz hozzájuk... Ha észreveszed hoyg mi fontos nekik vagy ha érzik hogy figyelsz rájuk. És még sok apróság. A könyvből sokmindenre magad is rájöhetsz!
Sok sikert!
22/L
márkás cumókat eladni, pénzből elemenni szombat este egyik helyről a másikra, ahol sok gáré van nagy címlettel fizetni, kezdeményezni, aztán annyi, gyakorolni bőven jók lesznek, ha meg belejössz, akkor nem lesz gond a szerelemmel se.
sőt, a szerelem ugyanez lesz, csak annyiban különbözik, hogy akkor is jól érzed magad a csajjal, ha éppen nem szexeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!