Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden randin a srácnak kell (illik) fizetni?
Én minden randin fizetem a lány részét. Ha felajánlja, hogy ő fizet, általában visszautasítom. Persze ha tovább erősködik, fizetheti ő a részét.
Ez az ismerkedős részre jellemző, ha már együtt vagyunk, és úgy ajánlja fel, hogy fizeti a saját részét, vagy hogy felváltva fizessünk, belemegyek. Én sem vagyok milliomos. De nem nézek másképp egy olyan lányra, aki azt gondolja, a fiú dolga fizetni, mint egy ilyenre, aki szeretne beszállni.
10. nek.
Mert? Hova viszed őket? Vagy hova várják el?
Miért kéne feltétlenül enni?
Teázó?
Egy jó söröző/borozó?
Cukrászda?
wow vannak meg ilyen pasik mint Anubisz:))
az elso ket randin teljesen OK ha a pasi fizet, es megintcsak Anubisszal ertek egyet, nem fontos kajalni jo egz teazo, borozo:))
Az első randin illik a srácnak fizetnie, de utána már lehet felesben vagy felváltva.
Engem nagyon zavar, hogy a párom alig-alig hagyja, hogy én fizessek, ha elmegyünk valahova. Pedig már beszéltem vele erről többször is. Már 2 éve együtt vagyunk, szóval nem is a kapcsolatunk eleje.
Szóval minden függ a pasitól és a csajtól is. Mondjuk szerintem senkinek nem kellene elvárnia, hogy a pasi fizessen.
Annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy azért nem randizik, mert drága: Mi a párommal az első randinkon sétáltunk a belvárosban és beültünk egy teázóba. És ez is elég egy lánynak : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!