Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden randin a srácnak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden randin a srácnak kell (illik) fizetni?

Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem,nem vagyok skót vagy zsidó,vagy nem tudom hogyan szokták ma még a fukarokat nevezni. Csak egyszerűen nem tudom mi a szokás.
2013. júl. 1. 00:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én minden randin fizetem a lány részét. Ha felajánlja, hogy ő fizet, általában visszautasítom. Persze ha tovább erősködik, fizetheti ő a részét.

Ez az ismerkedős részre jellemző, ha már együtt vagyunk, és úgy ajánlja fel, hogy fizeti a saját részét, vagy hogy felváltva fizessünk, belemegyek. Én sem vagyok milliomos. De nem nézek másképp egy olyan lányra, aki azt gondolja, a fiú dolga fizetni, mint egy ilyenre, aki szeretne beszállni.

2013. júl. 1. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:

10. nek.

Mert? Hova viszed őket? Vagy hova várják el?

Miért kéne feltétlenül enni?

Teázó?

Egy jó söröző/borozó?

Cukrászda?

2013. júl. 1. 00:22
 13/17 anonim ***** válasza:
nincs ilyen a srácnak kell fizetni, ez nem előírás és nem szabály, megegyezés kérdése N
2013. júl. 1. 00:23
 14/17 anonim ***** válasza:

wow vannak meg ilyen pasik mint Anubisz:))

az elso ket randin teljesen OK ha a pasi fizet, es megintcsak Anubisszal ertek egyet, nem fontos kajalni jo egz teazo, borozo:))

2013. júl. 1. 00:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Az első randin illik a srácnak fizetnie, de utána már lehet felesben vagy felváltva.

Engem nagyon zavar, hogy a párom alig-alig hagyja, hogy én fizessek, ha elmegyünk valahova. Pedig már beszéltem vele erről többször is. Már 2 éve együtt vagyunk, szóval nem is a kapcsolatunk eleje.

Szóval minden függ a pasitól és a csajtól is. Mondjuk szerintem senkinek nem kellene elvárnia, hogy a pasi fizessen.

Annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy azért nem randizik, mert drága: Mi a párommal az első randinkon sétáltunk a belvárosban és beültünk egy teázóba. És ez is elég egy lánynak : )

2013. júl. 1. 00:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Az első randin illik a srácnak fizetnie de én pl nem szeretem ha meghívnak. Rögtön az elején tisztázom a dolgot és később ebből nincs gáz.
2013. júl. 2. 08:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Én például el sem tudnám képzelni hogy egy randin a csaj fizessen. Bár szerintem ez anyagi helyzet függő, valamilyen szinten illik a leányzónak levágni hogyha a srácnak nincs pénze minden nap ide-oda menve fizetni mindenből 2-őt.
2013. júl. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!