Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csinaljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Az van hogy van 1 csaj és utobbi idobe nagyon sokat dumalunk meg minden szinte csak vele lógok.(ezert igazabol mar a tobbi haverommal kevesebbet tallazkozok)És aszthiszem hogy beleszerettem de nem merem megkerdezni.Mert ha meg nemet mond akkor meg tok rosszul erezneM magam . Mert menden nap vele kene talalkozni. .es nem tom hogy mit erez irantm mert pl a multkor egyik baratom szoba hozta hogy tudja hogy én kivel akarok jarni es ramutatott konkretan ,a csaj akkor aztmondta hogy ahh ugyan o nem jarna velem de lehet hogy csak elottuk nem akarta.

13/f

Bocsi a helyesirasert ipodomrol irok es sietek de remelem megertettetek a kerdesem.Píssz

2009. okt. 15. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg! Legfeljebb nemet mond, te meg keresel valaki mást. Attól még maradhattok barátok. Ilyen fiatalon még annyi lehetőség áll előtted, nem a világ vége, ha nem pont ezzel a lánnyal fogsz járni :)
2009. okt. 15. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozz.
2009. okt. 15. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Néha jobb a biztos rossz egy bizonytalan jónál...Ha már annyit beszélgettetek, biztosan nem fog meglepődni a kérdéseden, nagyon úgy tűnik, hogy alakulgatnak a dolgok...
2009. okt. 15. 15:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezek a beszelgetesek ninkább olyan barati beszélgetések, szoval vele lehet beszelgetni szerelemrol(huh de hulyen hangzik ez )meg van 1 csomo dolog amit csak neki mondtam el. De szerintem ő nem akar velem járni mert semmi jelét nem adta.
2009. okt. 15. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de ez tipikusan "kisgyerekes" kérdés. Az rendben van, hogy rosszul éreznéd magad, ha nemet mondana, de a jelenlegi szitu jobb? A legrosszabb, ha nem tudod mi van, kérdezz rá, akkor majd kiderül, hidd el, később se lesz jobb, nem fogtok anélkül összejönni, hogy valamelyikőtök ne kezdeményezne és fiúként nem várhatod el a lánytól, hogy ő legyen az első. Megkérdezed, ha igen mond, tök jó, ha nemet mond, attól még lehettek barátok, de akkor már neked is jobb, mert tudod, hogy felesleges nála próbálkozni és el fogsz tudni más lányok felé is kacsingatni. Amíg nem teszel valamit nem fog javulni semmi.
2009. okt. 15. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából tök igazatok van és köszi szépen a válaszokat meg tök jó hogy vannak értelmes emberek is akik nem oltogatnak jobbra balra szoval tökk heppi vok most.:D:D:D:D:D
2009. okt. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!