Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok megismerkedni 16-18 éves travikkal?
Figyelt kérdés
Nem szexuálisan, de érdekelnek a travik. Több kérdés is foglalkoztat engem. Miért szeretnek női ruhát felvenni a fiúk? Miért heterók vagy miért inkább homók? stb. L:o:L 16 éves csajszi2008. jún. 23. 15:51
2/10 anonim válasza:
Hát szerintem 16-18 éveseket nem fosz találni, mert az egy hosszú folyamat, míg be is tudják maguknak vallani, hogy kicsit mások. Ebben a korban, ha kiderül róluk, csak a csúpolódás tárgyává válnak. Idősebbekkel már inkább találkozhatsz. Biztos van a neten számukra ilyen beszélgetős, ismerkedős oldal. Nézz szét, hátha találsz valamit. Bár nem hiszem, hogy kíváncsi "kislányokkal" szívesen beszélgetnek a magándolgaikról.
3/10 anonim válasza:
Miért L:o:L ? (Mármint értem, de ha LOL, akkor miért akarsz velük találkozni? Alázni akarod őket?)
4/10 anonim válasza:
Neten meleg oldalakon esetleg, mivel 18 alatt még nem igazán engedik be szórakozóhelyekre őket. Én is szoktam női ruhát felvenni, viszont nem vagyok travi, csak hülyeségből, a kép kedvéért meg hasonlók:D
5/10 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom megalázni őket...csak amióta nálunk a XVIi.kerben a buszmegálóban láttam egy 16 év körüli srácot nőnek öltözve és érdekel, hogy miért teszi.
2008. jún. 23. 16:18
7/10 anonim válasza:
Csak kiváncsi vagyok... a 17 kerben, nem egy fekete hosszú hajú srác volt? Mert mást nem láttam arrafelé rajta kívül aki női ruhákban járna, de ő nem travi, csak egy bizonyos stilushoz tartozik :) Egyébként a legtöbb ilyen biszex, vagy hetero.
8/10 anonim válasza:
16-18 évesenmég símán csak emosok, később lesznek jófélék :D
9/10 anonim válasza:
Az elözönek: az emosok nem női ruhában járnak...
10/10 anonim válasza:
Sikerült találnod? Engem is érdekelnek....Írj privit vagy vbárki aki tud segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!