Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igazat mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hidony kérdése:

Szerintetek igazat mond amikor azt mondja hogy nem ér rá?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal egész jól összebarátkoztam facebook-on. Tudom hogy azon nem olyan jó dolog megismerkedni valakivel de mivel nem a környáken lakik csak ez maratt. Én 6 hónapja megkértem hogy találkozzunk de a hölgy mindig azt mondta hogy most nem jó. És még neki állt följebb amikor elég mérdesen rákérdeztem ,hogy mégis ,hogy van ez. És most egy nála jóvalta idősebb sráccal jár akit elvileg szeret. Nekem meg fáj a szívem. Ő szeret velem beszélgetni de állítja hogy ő tényleg nem ért rá egyszer sem. Átbasz?

2013. jún. 29. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megírta neked, hogy van kapcsolata, akkor miért baszna át? Szeret veled dumálni, de ennyi. Lehet, hogy Te egy kicsit többet gondoltál bele ebbe az egészbe, mint ő. Lehet, hogy ezt érzi is, és ezért nem akar veled találkozni. Lehet, azt gondolta, hogy egyszer csak leesik neked, hogy csak barát kategória vagy. De ezt csak tőle tudhatod meg.
2013. jún. 29. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, azt nem mondom, hogy átb-@asz, lehet, hogy tényleg nem ért rá, viszont ha nekem bejön valaki és találkozni akarok vele, akkor megoldom, hogy ráérjek (az egyetlen kivétel, ha épp dolgozom az adott időpontban, de akkor ezt egyértelműen megmondom, és felajánlok egy másik időpontot). Valószínűleg nem jöttél be neki, mint pasi, és még túl fiatal és "töketlen" ahhoz, hogy ezt meg is mondja. Mostmár sajna amúgyis lényegtelen, hiszen mással jár...
2013. jún. 29. 12:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Én próbáltam mindent de nem nagyon jött össze. És tulajdonképpen Sajnos tudom ,hogy lehetett volna valami komolyabb. És igazágol elmondhatta volna ha csak barátságot akar. Sokmindent elmond nekem őszintén. Csak szarbaveszi a kéréseim.
2013. jún. 29. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:

De 6 hónapja is volt barátja vagy nem volt? Randira hívtad és egyértelműen végig éreztetted, hogy "udvarolsz és férfiként akarsz az életében lenni" vagy csak haverkodtál meg jó pofiztál? Ráadásul az írod "összebarátkoztunk"

akkor nem vágom a problémád! Ha egy nő tetszik és azt akarom, hogy a barátnőm legyen és más pasi labdába se rúgjon nála akkor férfiként közeledek...ha meg nem akarok semmit akkor haverkodok aztán hol érdekel kavar-e mással meg van-e más! Ennyi! Máskor mint FÉRFI közeledj és ne mint ember!

2013. jún. 29. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ráadásul facebookon? Értem alatta, hogy élőben előtte nem is találkoztál vele és személyesen soha nem is flörtöltettek semmi csak egy vadidegen csaj a facebookon akivel összebarátkoztál?
2013. jún. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!