Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Szerintetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szerintetek az igazat mondja?

Figyelt kérdés

Megígérte, hogy mindenképp ott lesz. Kb. 2 órát vártam rá. Nem szólt. Már a 3. vonat ment el. Reménytelen. Elsírtam magam és hazamentem..

Otthon írtam neki miért nem jött. Pár óra múlva elérhető volt, láttam, hogy gépel, de nem küldte el.

Másnap ráírtam, elintéz egy "pill"-el. Néhány perc után ír. Egy barátja kórházba került, ő nem tudott szólni..

Én meg ne haragudjak... Mondom nem baj. Elköszön, mert el megy. Ezután fent volt még jó sokáig, én nem csináltam semmit.

Nem tudom mit higyjek. Szeretném látni, de nem akarom állandóan zaklatni, főleg úgy hogy már bizonytalan vagyok benne mi van.

Írjak neki, vagy várjam még ő keres? Mit csináljak? Help!

2011. júl. 10. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
inkább várj.Lehet most tul bonyolult dolgok veszik körül és ezért ilyen.Ha akarni fog ugy is keres majd.
2011. júl. 10. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Kamugép az egész!
2011. júl. 10. 19:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi, viszont elég türelmetlen vagyok...
2011. júl. 10. 20:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég átverősdinek tűnik...én ha pl találkozok egy lánnyal végig a fejemben van, és ha vki kórházba is került volna annyi min. hogy küldd egy SMS-t....vagy fél a találkozástól, vagy pedig csak átver.

Én a helyedben hagynám a srácot, bármennyire is szeretnél vele találkozni, de hidd el nála találsz jobbat!

Hanyagold, ha ír neked mondd hogy dolgod van hadd érezze Ő amit te éreztél...vagy ha csak szórakozik akkor:S

Szóval, szerintem hagyd a srácot és keress más valakit. Amúgy hány éves vagy?

18f

2011. júl. 10. 20:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Egyszer már találkoztam vele, normális volt. Remélem nem hazudik..
2011. júl. 10. 20:05
 6/14 anonim válasza:
Kamuzik. :)
2011. júl. 10. 20:08
 7/14 A kérdező kommentje:
14
2011. júl. 10. 20:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Ohh akkor még persze, hogy be veszed ezeket! :)
2011. júl. 10. 20:10
 9/14 A kérdező kommentje:
Csak reménykedek... ><
2011. júl. 10. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy, lesz más....:)
2011. júl. 10. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!