Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg az igazat?
van egy pár dolog,amire rájöttem a barátommal kapcsolatban,pl hogy chat-el,és nem rég e-mail-ben küldött egy lánynak magáról képeket,és azt hazudta,hogy nem ismeri,és hogy az egy kitalált csaj.én írtam ennek a kitalált csajnak,aki elmondta,hogy soha semmi nem volt köztük és alig ismerik egymást.
akkor a barátom miért hantázott?
én arra gondoltam,hogy lehet azért,mert túl féltékeny vagyok és nem akart veszekedést,vagy csak elszégyellte magát,hogy lebukott,vagy nem akarta,hogy kidobjam.
szerintetek?
én ebből elsőre azt vonom le, hogy ez a csávó megunt és kell neki valami kis izgalom....
de ha megosztod, hogy mióta vagytok együtt? minden rendben van e köztetek? és stb. akkor lehet mást mondok...
de én is csináltam már ilyet és én azért, mert meguntam a sráccal a dolgokat...
ezzel őrületbe lehet kergetni a másikat :S az a baj....
nem kicsit megelégelte a dolgot, ha meg még most nincs is minden rendben akkor az éppen nem túl jó ....lehet vele beszélgetni komoly dolgokról? vagy egyből felkapja a vizet?
1. 3. vagyok
értem ....
igazából kicsit figyeld őt! hogy viselkedik veled! mondja e, hogy szeret? megölel puszilgat stb....
ha ezek a dolgok rendben vannak akkor elvileg semmi okos a féltékenységre...DE
csajjal chatel meg képet küld magáról hmmm ez azért durva...
nekem most is az a gondolatom, hogy ő forral valamit és az nem túl jó :S
szerintem beszéld meg vele ezt a chates dolgot...
higgadtan és féltékenység nélkül! együtt vagytok már azért egy ideje...szerintem ez lenne a legjobb megoldás!
MIre volt ez jó? Mire ment ki ez a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!