Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Kellene valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aftersex kérdése:

Szerintetek? Kellene valamit lépnem? és ha igen mit?

Figyelt kérdés

Szóval úgy kezdődött a dolog hogy egy lány (akivel igen jó barátok vagyunk, rengeteget vagyunk együtt [vizipipa,stb]) iránt elkezdtem többet érezni mint barátság. Csak az a gond hogy féltem neki elmondani mert ha nemet mond akkor talán már barátok se leszünk többet. Nem akartam kockáztatni. De egy nap egy kicsit ittam...és vele mentem el egy buliba. Szóval egy kicsit beb*szcsiztam és részegen szerelmet vallottam neki... A reakciója nemvolt egyértelmű...

Mostanában ismét csak baráti viszony van köztünk, bár úgy érzem kicsit meggyengült... de én még úgy érzem szeretem

2009. okt. 14. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
"bár úgy érzem kicsit meggyengült..." ha akarna valami tőled, adná a jeleket. nincs esélyed, barátkozz a gondolattal és vele is.
2009. okt. 14. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá,ilyen egyszerű.Honnan tudod,viszontszeret-e,ha nem kérdezed meg?
2009. okt. 14. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
beb*szcsiztam :D hat ez joXD
2009. okt. 14. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Háááát...persze emberfüggő, de szerintem nem egy jó kezdés, ha részegen vallottál neki szerelmet. Vagy nem vesz komolyan, vagy örökre elástad magad nála. Azért egy próbát megér, de szerintem is kapnál jeleket. Lehet, h megijjedt, és úgy gondolja, jobb lenne nem erőltetni, csak nem akarja ezt veled ilyen durván közölni.
2009. okt. 14. 23:33
 5/6 A kérdező kommentje:
az utolsó választ köszönöm :) tényleg várnom kellene egy kicsit a dologgal :) de nemszeretném feladni..
2009. okt. 15. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben 1 fiúval csak józanan montam el az igazat és ez a barátságunkon csak erősített.

Szerintem ezért 1 barátság nem mehet tönkre. Tipp: lassan közelíts felé.

2009. okt. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!