Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan társkereső oldalakat ahol VISSZA IS írnak a csajok/nők?
Nézd, ez olyan, ha érdekled, ő is szeretne valamit, akkor visszaír. Nem vagyok ilyen oldalakon, de a legtöbben ám csak azért vannak fent, mert szeretnék kapni a bókokat, hadd nőjjön az egójuk.
Ha neten is ismerkedsz, szerintem próbálj meg alternatív megoldásokat is mellette, így az élőben ismerkedést is. Más ám, ha egy kép alapján ítélnek, vagy egy kisugárzás alapján, vagy legalábbis sokat fog számítani.
visszairnak a nők, csak ha béna vagy és olyan dolgokat irsz, ami béna és nem is kelti fel az érdeklődésüket, akkor ne csodálkozz!
még ha vicces dolgokat irsz, és a képeid is jók, akk se fog visszairni mindenki, mert egyszerüen észre se veszik
szálkás izomzat kifejlesztése
jobb öltözködés
izléses hajviselet
Meg az az igazság, hogy a belső határozottságod képes kiülni a pofikádra és totál átrendezni az izomtónust, aminek következtében vadabbnak tünik az egész pofikád...
Társkeresőre jó képek kellenek, meg jó bemutatkozó szöveg. Ha jól nézel ki, az már ugy nagyjából oké. Ha szuperül nézel ki, akkor bénaságokat is irhatsz, pl "szeretnék megismerkedni egy xy tulajdonságu lánnyal"
De ha átlagos vagy, akk sajnos mindenböl ki kell hoznod a maxot.
Nekem is volt olyan korszakoom, hogy 2-3 csetelős üziváltás után otthagytak. TÖBB SZÁZSZOR MEGTÖRTÉNT EZ!
Vannak viszonylag egyszer szabályok a nőzésben (meg hát az életben is), de ezeknek az egyszerüségük ellenére a gyakorlati implementációjuk nagyon keserves és fáradságos munka eredményeképpen lehetséges csak. Tehát szopnod kell sokat míg pl megérted, mit jelent pl az, hogy a nőket vezetni kell meg hogy a nők a rosszfiukat szeretik, etc. Ezek egyszerünek hangzanak, de sajnos nagyon sok tapasztalat kell hozzá, hogy valóban tudj élni azzal, hogy mindezt tudod.
szal összegezve: gyurd ki magad :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!