Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismertek olyan társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan társkereső oldalakat ahol VISSZA IS írnak a csajok/nők?

Figyelt kérdés
Már sokszor vörösödött a fejem az miatt, hogy elutasították a csajok, hogy megnézhessem a fénykép albumukat pedig nem is trágár szöveggel kértem engedélyt tőlük. Mikor meg ismerkedésből levelet írok nekik akkor meg vissza se írnak. Ezek után kérdezem azt, hogy netán ismertek olyan társkereső oldalakat, ahol normálisan visszaírnak a nők?
2013. jún. 28. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nézd, ez olyan, ha érdekled, ő is szeretne valamit, akkor visszaír. Nem vagyok ilyen oldalakon, de a legtöbben ám csak azért vannak fent, mert szeretnék kapni a bókokat, hadd nőjjön az egójuk.

Ha neten is ismerkedsz, szerintem próbálj meg alternatív megoldásokat is mellette, így az élőben ismerkedést is. Más ám, ha egy kép alapján ítélnek, vagy egy kisugárzás alapján, vagy legalábbis sokat fog számítani.

2013. jún. 28. 21:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem mit akarsz mondani, de én élőben nem nagyon szoktam csajozni, azért mert könnyen leblokkolok.
2013. jún. 28. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:

visszairnak a nők, csak ha béna vagy és olyan dolgokat irsz, ami béna és nem is kelti fel az érdeklődésüket, akkor ne csodálkozz!

még ha vicces dolgokat irsz, és a képeid is jók, akk se fog visszairni mindenki, mert egyszerüen észre se veszik

2013. jún. 28. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
De örülök hogy ennyiből levonod azt, hogy béna dolgokat írok nekik... -.- Egyébként normálisan érdeklődtem, tehát nem tahón meg semmi ilyesmi, de úgy látszik nem hatotta meg őket, és azt nem tagadom hogy nem vagyok egy felső kategóriás férfi, de azért még a nők megtudnak lenni mellettem.
2013. jún. 28. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
de amiröl te azt gondolod, hogy arra harapnak a nők, valojában nem arra harapnak a nők! szal érted...ha kapós lennél, akkor menne a csajozás.
2013. jún. 28. 22:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Na és ezzel mire megyek? Azt hogy elmondtad, hogy nem vagyok vonzó a nők számára, akkor mégis mi a fenét kezdhetnék? Az arcomat nem bírom átplasztikáztatni, nem bírok jó szövegekkel csábítani. (alapból csendes a természetem) Tehát akkor mégis mi a jó istent kezdhetnék magammal csajozás terén?
2013. jún. 28. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:

szálkás izomzat kifejlesztése

jobb öltözködés

izléses hajviselet

Meg az az igazság, hogy a belső határozottságod képes kiülni a pofikádra és totál átrendezni az izomtónust, aminek következtében vadabbnak tünik az egész pofikád...

Társkeresőre jó képek kellenek, meg jó bemutatkozó szöveg. Ha jól nézel ki, az már ugy nagyjából oké. Ha szuperül nézel ki, akkor bénaságokat is irhatsz, pl "szeretnék megismerkedni egy xy tulajdonságu lánnyal"

De ha átlagos vagy, akk sajnos mindenböl ki kell hoznod a maxot.

Nekem is volt olyan korszakoom, hogy 2-3 csetelős üziváltás után otthagytak. TÖBB SZÁZSZOR MEGTÖRTÉNT EZ!

Vannak viszonylag egyszer szabályok a nőzésben (meg hát az életben is), de ezeknek az egyszerüségük ellenére a gyakorlati implementációjuk nagyon keserves és fáradságos munka eredményeképpen lehetséges csak. Tehát szopnod kell sokat míg pl megérted, mit jelent pl az, hogy a nőket vezetni kell meg hogy a nők a rosszfiukat szeretik, etc. Ezek egyszerünek hangzanak, de sajnos nagyon sok tapasztalat kell hozzá, hogy valóban tudj élni azzal, hogy mindezt tudod.

szal összegezve: gyurd ki magad :|

2013. jún. 28. 22:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Az 1. azt nem tudom megoldani a genetikám miatt, de a másik 2 pontot persze meg bírom oldani. A pofikámmal sokat nem lehet kezdeni mert alapból komoly tekintetem van, és alapból nem áll jól nekem a mosolygás-vigyorgás.
2013. jún. 28. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!