Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza sosem társkereső oldalakon a lányok?
Nagyon sok nő nem társat keresni megy fel, csak azt akarják, hogy a pasik loholjanak utánuk, szeretik, ha fényezik az egojukat, aztán ha épp nem tetszel nekik, a barátnőivel egy kis ideig kiröhögés témája leszel.
Azt is hozzá kell tenni, hogy az ilyen oldalakon 1 csajra jut 20 pasi, rosszak az arányok, így szinte általános számukra az érdeklődés.
Rossz dolog, de ez van.
Ráadásul, ha rögtön úgy írsz nekik, hogy komoly kapcsolatot keresel, taszító hatással van rájuk. Attól függetlenül még nyugodtan próbálkozz, ha szeretnél, de ez a jelenség mindig ott lesz.
Konkrétan mit írsz nekik?
17/L
Mert a nőknek halovány fogalmuk sincs arról, hogy kit keresnek, és hogy egyáltalán keresnek-e bárkit is. Fogalmuk sincs, hogy párkapcsolatot akarnak-e, vagy egy jót szexelni, vagy flörtölni, vagy ismerkedni. Egyetlen dologban biztosak, mégpedig abban, hogy ők túl jó nők magához az Atyaúristenhez is. Ez egyébként főleg a pesti nőkre igaz. Úgy vonulnak az utcán, hogy az ember felröhög kínjában. Társkereső oldalak dettó. A legtöbb nő még arra sem veszi a fáradtságot, hogy egyáltalán elolvassa a neki címzett leveleket.
Isten hozott Meseországban.
Szerintem próbálj egy rövidebb üzenettel indítani, ami pl vicces, esetleg kicsit csipkelődő jellegű, de azért túlzásba ne vidd. :)
Ha rögtön azt írod, hogy érdeklődsz felőle, meg ilyesmi, abban nincs meg az ismerkedés varázsa. Lehet, hogy ezt most hülyén fogalmaztam meg, konkrétan arra gondolok, hogy ha azt írod, akkor a csaj már nyeregben érzi magát, hogy oké, akkor már nem kell törnie magát azért, hogy felkeltse az érdeklődésed, hanem már rögtön nyeregben érzi magát veled kapcsolatban, nincs benne meg a kihívás, vagy hogy is mondjam. :D Remélem érted. :D Ne látszódjon rajtad, hogy szinte "görcsösen" próbálsz magadnak barátnőt találni.
Egyébként milyen oldalakon próbálkoztál eddig?: )
A 3. hozzászóló leírta a lényeget.
Én is sokat próbálkoztam és volt is pár aki visszaírt egy jó idő után.
A válasz üzenet ez volt nagy vonalakban mindig, hogy" Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e neked vissza, megismerkedhetnénk".
Aztán később kiderült, hogy csak egy vagy több emberkét akartak akikkel kitölthetik unalmas idejüket egy kis chateléssel.
Eltelt egy kis idő mire ezekre rájöttem, jó tanulópénz volt.
Tény és való, hogy sok pasi jut egy csajra és lehet, hogy meg sem nézik az üzeneteket amiket kapnak, de ilyen ez az internetes társkereső.
Végezetül azért leírnám, hogy vannak normális társkeresők is, csak tényleg meg kell keresni.
Ne feltétlenül(csak) a külső szépséget keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!