Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem írnak vissza sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza sosem társkereső oldalakon a lányok?

Figyelt kérdés
Általánosan oldaltól függetlenül egy-két kivételtől eltekintve nem kapok semmiféle választ azoktól a lányoktól akiknek írok. Kitaláltam sokféle megfogalmazást, érdeklődtem, kérdeztem, de 100-ból 99-en válaszra sem méltatnak. Miért? Legalább egy sablon elutasító üzenetet másolnának be. Még az is jobb lenne, mint a "elolvasom, de nem írok vissza" stílus.
2013. jún. 28. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A normális, jobb társkeresőket nem oldalakra hanem személyekre értettem.

Mint amit 10. is írt, hogy ha nincs is meg a szimpátia, de visszaír, hogy "Köszönöm az érdeklődésed, de nem téged kereslek"

Valóban ezek ritkák.

Amúgy ezeken az oldalakon próbálkoztam: páratlan, párom.hu, randivonal, love.hu.

2013. jún. 28. 20:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat!
2013. jún. 28. 20:47
 13/15 anonim válasza:
Én azt mondom nem érdemes Magyarnőkkel ki kezdeni, mert semmi értelme. Nekem így is a magyar nő a szemembe nem más volt, mint egy semmirekelő haszonlesők, semmi több. Ne nevettes, egy nő aki nem tudja mi a tisztelet, mi a becsület, mi a hűség! Ezek még arra se érdemesek, hogy még szóba álj velük. Meg másik dolog, nem csak magyar nő vana világon, vannak sokan külföldiek is. Talán azok nem ennyire vérszopóak és kapzsik, vagy undokok, mint a magyar nők. Akkor miért is kéne velük foglalkozni? Jó persze nem mindegyik mert 1-2 akad aki rendes. De istenem most 1-2-vel mire megy több ezzer százezer magyar férfi. El kel fogadni, hogy a magyar nők már idejüket múlták, és ár nem tudják mihez kéne tartaniuk magukat. Jó mondta nagy apám: Ha az ő szüleik élnének még, szégyenükbe fordúlnának vissza hogy látnák azt, hogy mennyire el korcsosúl mostanra már Magyarország. Hát ez van... Kíváncsi leszek, a jövő genreáció is ilyen lesz majd? Vagy egyátalán lesz jövő Magyarországnak, vagy veszélyesztetett társadalom lesz ez is? Hogy nem nemzünk, nem tudnak párok alakúlni. Hmmm.... figyeljétek meg ha így haladunk, végén az lesz. És ez már nem a politikáról vagy a kormányról szól, ha nem mi Magyar emberekről, hogy mennyire tudunk végre emberségesek lenni egymáshoz. Mert jól mondjá azt, hogy a Magyar ember okos. Ez így van ezt nem tagadom én se, de csak abba hogy hogyan ártson önmagának és a többieknek, mert nem mássá váltak az itt élök mint egy haszon leső népségé, ki mint a píóca úgy szívnák egymás vérét. Tehát kérdem én! Miért foglalkoztok velük? Én külföldön akarok szerencsét próbálni, talán ott van lehetőség, kapcsolatra is, meg talán máshol emberségesek is, ha itt kerestek barátnőt, itt nem találtok, az már egyszer biztos.
2017. febr. 15. 22:47
 14/15 flegmahhh válasza:
Enis igy vagyok vele se Cronos se Badoo-n nem irnak vissza csak megnezte aztan kesz pedig nem vagyok egy csúnya fazon voltak bartanoim es mas problemak miatt voltak a szakittasok kozos megegyezes altal na mindegy nem is ez a lenyeg,de ha valaki meg itt olvassa ezeket akkor kerdem en hol vagy hogyan lehet egyaltalan ismerkedni interneten?? Facebookon Badoon beszelgetek valakivel jobbik eset 2,3 mondat utan nem ir vissza kesz pedig nem olyanokat irok,hogy jah,ja meg ilyenek...munkam miatt nem jut idom bulizasra vagyis jutna csak hulla vagyok minden nap hetvegen meg elvagyok magamba ezert interneten probalok ismerkedni,de nem jarok szerencsevel elegge lehangolo sajnos mar mar rosz egyedul lenni oszinten en egy elbaszott ember vagyok :) hogy is lehet ezt kifejezni nehezen ismerkedo eloben vagy mi visszahuzockodo vagy nem is tudom tehat nekem nehezen megy az osmerkedes ezert is meg a faradsagom miadt is inkabb az internet,de semmi hozza tennem regen mas volt a kozosseg is tehat rairtam egy emberre es minden nap tudtunk beszelgrtni mindenro igy is lettek barataim sokuk aztan elmult maradt talan 1-2 igaz baratom aztan ennyi.Most meg fonnyadok egymagamba sajnos nekem ilyen lett az eletem egy nagy semmi..
2017. febr. 21. 22:58
 15/15 anonim válasza:
Most írtam az előbb. Hogy semmi értelme Magyar nővel foglalkozni. Hiába mész bár merre, legyen bármilyen online társkereső oldal, az csak azért jó, hogy max a pénzedet nyelje be, másra nem. Miért nem így van? Fizethetek is Vip tagra is ha nagyon akarom, adhat 100 - 200 lányt is egyből hogy komoly kapcsolatot keresnek címen, de hiába írsz, ha nem felelsz meg neki nem fognak írni. És ez amiért már ki is rúgnám az összes ilyen nőt egy ilyen társkereső oldalról, ha már azon kapnám, hogy nem is érdeke a társkeresés, sőt válogat is ráadásul, persze hát ne hogy már ne a legjobbat ne kaphassa már meg. Az ilyeneket automatikusan le kéne tiltani a rendszernek, sőt azt a funkciót is ki kéne szedni ezekből a társkereső oldalakból, hogy milyen célból regisztrál? és ott van hogy ismerkedés. Ez felesleges bele, ha egy társkeresőről beszélünk legyen széles sávban jó mindenre, de olyan funkciók mint a Vip, vagy ismerkedés előfizetések stb, ezt mind kiszedném. Nem beszélve arról hogy szigorítanám a rendszer használatát, vagy kezelését, erre lenne jók az adminisztrátorok akik figyelnék az emberek reakcióját, és viselkedését, hogy ki valójában az aki nem is oda illik hogy társat keres, és mondom nem csak férfiakra, de most már főképen nőkre vonatkozna ez a szűrés. DE ha még ha ez meg is valósulna, akkor is tudom hogy ezt is kijátszanák a magyar nők, tehát igen ez a gerinctelen hozzá állás, hogy nem akarnak felelősséget vállalni azért, hogy igen is nem válogassál annyit bakkar ha nem válasz egy olyat aki lehet nem egy igaz macsó de legaláb azt vedd figyelembe hogy rendes kedves, őszinte hűséges stb. Tehát a magyar nőket ez nem érdekli többet. inkább össze állnak ilyen semmire kellő suhancokkal, akik agyba főbe meg is csalják őket, talán még bántsák is őket, de ez a jó ez a ideális férfi aki rossza pasi. Ilyen beképzeltek vagy mit tudom én, mert ha már nem 1-2 ember írja itt hogy panaszkodik hogy nincs lehetőség barátnőt találni, akkor nem a rendes férfiakkal lesz most már itt a gond, hog egy rendes lányt akarnak találni, ha nem a Nőkel hogy a mérce, nem ott van mint régen, hogy húú egy tök jó fej srác, aki normális, ha nem uraim ha tetszik ha nem az ilyen semmire kellők a menők, az ilyen rossz fiuk a most divat a nőknél. Jó én el hiszem hogy jó, meg izgi. De meddig? Míg nem durvulnak a helyzetek, vagy erőszakoskodás nem lesz, vagy házasság törés, vagy válás, vagy verés, vagy csalódás, vagy mondjam még mi baj lehet az ilyen helyzetekben? Tényleg ennyire hülye lett az ízlésük a nőknek? Én az biztos hogy csak azért hogy barátnőm legyen én a viselkedésemet, és az ízlési szokásaimat, nem fogom ilyen nőkért meg változtatni, azt hót ziher. Akkor inkább maradok aglegény és csak azért éljek hogy szórakozásban lejem boldogságomat, kirándulok, bulizok, nyaralok haverokkal. Még 1000x jobb ez mint, hogy be golyózak, és magamba roskadva legyek hogy magányos vagyok, vagy még tudok tenni ez ellen is, hogy ne legyek magányos. A magyar nőt nem kel tekinteni többet nőnek, és inkább külföldi nőt választok. Még az is jobb. Milyen érdekes, nálunk ez a Probléma ide haza, a magyar Nők. Japánba meg úgy tudom hogy veszélybe van a populáció mert mivel nem akarnak Japán férfiak ki kezdeni Japán nőkkel, nem azért mert ugyan az van náluk is mint nálunk, hogy baj van a Japán lányokkal, hála az égnek nálunk nem ez van, sőt a kormány tenni is akar ellene, hogy a Japán férfiak igen is próbálják erőltetni azt hogy sokasodjanak mert ha továbbra is vissza húzóckodnak és félnek nőkkel ki kezdeni, a Japán társadalom hamarosan fogyatkozni fog. Nem hiába van az hogy robotokkal helyetesitik a munka erőt, mint hogy külföldieket engednének oda. Az bár igaz hogy egy Japán és egy magyar nő közöt ég és föld különbség van. Az köz tudott, hogy japánba az illem sokkal fontosabb mint egy egy átlagos törvény vagy sima a szabályzat. De egyben ott nincs olyan hogy különcködés, vagy olyan megnyilvánulások mint ide haza, ott ha nem tudsz illedelmesen viselkedni ki közösítenek. és ez a jó, hogy szabályok szerint élnek, hogy egyenlő rangúnak tartsák egymást, nem az hogy le néznek. Ezért van az hogy olyan kedvesek, barátságosak és megértőek, sőt a Nők ott hűségesebbek, oda adók és kedvesek, ha valakit kiválasztanak, az melöl nem pártolnak el soha. Tehát ha egy magyar férfit el fogad, az biztosra veheti, hogy az nem fogja őt el hagyni. Nem hiába az egyik célom az hogy ott élhessek, mert én szeretettre, kedveségre vágyom, nem erre mit a Magyar nők akarnak, sőt, szinte el is ment már rég a kedvem velük foglalkozni. Ezért mondom is azt, hogy ne itt keresse a Magyar férfi a boldogságát, mert itt csak az talál,aki olyan amilyet egy magyar nő magának akar, nem az hogy te mit szeretnél, ha nem ők mit akarnak, már itt régóta az van, és az mérce nem az olyan férfiaknak való, aki képes azért megváltoztatni a jellemét szokását, mert egy magyar nő azt diktálja. Felejtsük el azt, és éljenek a magyar férfiak a boldogságnak a szeretettnek, és kedvességnek, nem kel ezért meg változnuk, csak tenni kel ellene, hogy ne szenvedjünk. Vagy a Boldogságnak élj lehet ez szórakozásra érteni is ha az boldogát tesz, egy agglegény életét, de lehet tenni boldogságért úgy is ha külföldön keresed, és találod meg életed szerelmét. Tehát én így fogom fel, nem tudom tik hogy vagytok vele? De nem fogok azon idegeskedni, hogy magyar barátnőm legyen végre, mit bánom én tőlem lehet az is. de ha meg állja a helyét mellettem, és tényleg be is bizonyítsa hogy kapcsolatot akar, és nem félvára vesz és szórakozik velem, akkor talán el fogadom, de úgy alapvetőleg nem érdekel hogy lesz magyar nőm vagy se, vagy külföldi vagy sem. Nem fogok ezért kilódni az biztos.
2017. febr. 28. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!