Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen pasiról? 1. Randi egy kávézóba invitál. Egy teát fogyaszt a lány 390 ft. ért. Jön a pincér hozza a számlát, a srác én úgy gondoltam mindenki a sajatjat fizeti. A lány csak néz odaad egy 500 ast.
Fiú hú az én kv.m 590 de ezrest nem akarok adni akkor én is 500 ast adok.igy kijön.
A pasi magántanár. Van pénze lakása. A tárcájában is volt 10 ezres is.
A lány diák.
A pasi nem érti miért nem akar a lány legközelebb talizni és szerinte minden nő rib.., és neki senki nem jón össze. Vélemény? Csak én látom szxxxarrágásnak?
Szerintem küldd el mindenképp. Ez a fazon nem egészen normális. Nem ártana, ha belátná, hogy nem a nőkkel van gond, hanem vele.
Egyébként egy normális férfi önérzetét vérig sértené, ha egy nőtől kellene pénzt kérnie, főleg egy randin, amire ő hívta meg. Ez úgy a szégyenek szégyene...
Csak az a gáz, hogy az a pasi sem talál magának nőt, és azzal sem akarnak többet randizni, aki ez esetben fizette volna a lány teáját szó nélkül.
Legalább a pasi, akivel a kérdező randizott feltehetően jóképű volt, hogy csak ezen múlott a folytatás...
Ez tényleg nagyon gáz.
Főleg, hogy a lány még diák.
Ez alap, hogy a pasi fizet, ha egy kávézóba MEGHÍVJA.
Főleg az első randin.
(Pasi vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!