Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan ismerhetném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan ismerhetném meg?

Figyelt kérdés
van egy srác, eléggé tetszik, nem imserem,csak látásból.nem járunk egy helyre,és csak 1-2közös ismerősünk van.hogyan ismerhetném meg úy,hogy ne legyen túl levágós a helyzet?
2009. okt. 14. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
hát ha már meg akarod ismerni akkor nem mindegy h levágos vagy sem ? :D irj neki vipen vagy iwiwen vagy vedd fel msnre de a lagjobelene ha odamenél hozzá élőbe beszélgetni azért az tok más:D sok szerencsét
2009. okt. 14. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem az iwiwes ismerkedés mindig bejön!:-) Nem kell pironkodnom, van időm válaszolni és különben sincs benne semmi ciki. Fogd fel úgy, hogy csak ismerkedsz, nem házasságot akarsz kötni vele!Aki nem kockáztat, nem is mer...
2009. okt. 14. 20:34
 3/4 Szesze ***** válasza:
Szerintem ne csinalj semmit, hidd el ha enm a pasi akar veled lenni ha oszejosztok se lesz semmi kulonos max a vegen szomoru leszel, h nem ugy lett ahogy elkepzelted. Max szemez vele, de semmi tobb. (Az van h ha kezdemenyezel es nem jon osze, nagyon megalazottan fogod magad erezni, remelm eleg erthetoen sikerult elmondjam...)
2009. okt. 14. 20:40
 4/4 Szesze ***** válasza:
persze ez scak az en velemnyem, meg tapasztalat, meg lehet h tul konzervativ vagyok..(elozo voltam) 18L
2009. okt. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!