Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány randi után, ha valaki nagyon kiábrándult a kiszemeltjétől, mi volt az?
Első randi után. cseten ismertem meg. Jóval elhizotabb volt mint a képen és Fél teste levolt bénulva.
23/f
az hogy halott egy pletykát hogy r*banc vagyok egy sráctól akit régebben visszautasítottam és ez neki elég gázos volt és azért voltam r*banc mert 6 hónappal az előtt 1szer(!!!)részegen smároltam egy sráccal. A kiszemeltem ki volt akadva erre megkérdeztem hogy ö még sose csinált ilyet, erre a válasz az volt hogy de igen, de akkor is
neki szabad de nekem nem!? nem csaltam meg senkit még amikor ez történt még nem is ismertem a srácot és ha valami ismeretlen mondja neki hogy r*banc vagyok rögtön elhiszi neki engem meg meg se hallgat ez mi ez?
a másik meg az volt hogy ez első randitól kezdve mindig az exéröl áradozott
nekem 3 hónapja volt ez a randi( 1.volt), és totál kiábrándító volt, mert egy neveletlen tuskó volt az illető, aki más hiányosságain nevet és más nőket bámul meg a padon és az exeit emlegeti miközben dumál és így tovább.
és legyek hálás h végig hallgathatom őt.
na, mikor rám írt elküldtem a jó édes (...........)
Kipróbáltam a chat-es ismerkedést. Sokat beszéltünk, pedig én utálok írogatni ismeretlenekkel (nem ismerem őket annyira, hogy tudjam, bizonyos leírt szavak mögött milyenek lehetnek a gesztusok). Szimpatikus is volt, szóval úgy tűnt, minden OK.
Mikor találkoztunk a csaj hiperaktív volt. Úgy loholt, hogy 193 centisen is rohanásnak tűnt, nem tudott egy témáról beszélgetni 10 mp-en túl, és persze mindenben igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!