Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be szeretnék jönni a csajoknak. Mit tegyek? (haj, öltözködés, duma stb. )
Figyelt kérdés
Én egy igazi otthonűlő, fapapucs, és nem túl trendi srác vok.
Pár ötlet jól jönne, hogy hogyan öltözködjek, milyen hajam legyen, és duma terén is kéne valamit újítanom.
PL. Halottam hogy a csajoknak bejön a "tck-" haj, öltözködés, és mint maga a stílus. (ez így van?)
Tck-s stílus:
ez igen távol áll tölem.....XD
Szóval kéne pár 5let!
Légyszi helpeljetek....
17/F
2009. okt. 14. 14:53
11/16 anonim válasza:
Ruhákat vehetsz,hajat csináltathatsz,a stílus nem ilyen.Az vagy aki,kész,ennyi,pont.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, és a jó ötleteket.
A sportosabb testalkatra megyek rá leginkább, szerintem elkezdek edzeni járni....
2009. okt. 14. 17:38
13/16 anonim válasza:
Nézdmá 16:09es válaszoló válasza alapján nem írtam hülyeséget :D Ha ezek a feszülős pólók ingek tényleg bejönnek a lányoknak nem tévedtem sokat.
14/16 anonim válasza:
A nők egy kicsit jobban döntenek a férfi viselkedése alapján mint a külsőről, persze nem mondom hogy nem számit! A legalapvetőbb dolog a határozotság, és itt jön képbe az öltözködés, hogy olyat válasz amiben jól érzed magad, elengeded magad, határozotabb vagy! Mert az adott öltözködési stílusokkal az baj, hogy adott lányoknak jön be! Senki sem egy forma! ÉS ha valami csinosat, de mégsem egy adott iránba hajló ruhákat, hajat választasz, azzal lesz a legtöbb esélyed!
15/16 anonim válasza:
Nézd már a tck-s bu*ikat:D Add önmagad, ne legyél ilyen divatmajom klón, csak egy akarsz lenni a sok egyforma divatozós klón közül?Az igazi nőknek egy egyéniség kell, egy tisztelettudó férfi, nem pedig egy p*cs tck izébizé bohóc.
16/16 anonim válasza:
Szerintem először is menj ki, hogy be tudjál jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!