Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi van köztünk? Szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van köztünk? Szeret nem szeret?

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves fiú vagyok és ez egy történet lesz nem tudom nektek mi a véleményetek. októberben felvettem msn-re egy lányt (osztálytársan 2 éve eddíg nem is beszéltünk meg semmi csak láttuk egymást eléggé zárkózott volt)nagyon sokat beszéltünk msn-en suli után egyből egész estig nagyon jól kijövünk egymásssal :).

de viszont én december végefele iszonyatosan beleszerettem és ez azóta is tart és sokszor próbálkoztam nála de nem igazán hajlik felém mindenre nem-et mond néha bunkó velem mint egy kis 10 éves szerelmes. suliban nem is beszélünk semennyit, másokkal sem nagyon beszél de mióta olyan nagyon sokat beszélünk azóta mintha megnyílt volna rá sem lehet ismerni annyit beszél a többi lánnyal hihetetlen de velem semmit pedig órán is sokszor összenézünk. most egy pár napja pl. aztmondja hogy küldök képet de nem tudom miért kapod most talán mert jó kedvem van, meg néha küldözget szivecskéket meg oylanokat mond amivel féltékennyé tesz. egyszer nyersen megkérdeztem tőle már nem bírtam tovább hogy járna e velem erre a válasz az volt hogy van baráton :S.

egyébként arról a bartátról annyit hogy ahogy hallotam heti 1x 1 óránál is kevesebbet találkoznak.

március fele teljesen összeomlottam nem beszéltem senkivel sem és mondta ő is hogy ez így nem jó legyek olyan mit régen de most már túltettem magam ezen az összeomláson és még mindíg nagyon szeretem

2008. jún. 23. 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyuzz kishaver!:) Majd egy huszassal több vagyok nálad és teljesen átérzem amit írsz. Nekem is voltak ilyenek. Légy igazi férfi, kicsit macsós, aki nem mutat ki mindent. Légy udvarias a lánnyal, de ne hagyd, hogy a fejedre ....... (nőjön). Azt érzem, hogy nem vagy neki közömbös. Kicsit keménykedj, tégy úgy, mintha nem vennél róla tudomást. Ha kérdez, válaszolj, de ne tárulkozz ki.

Nem veszítheted el ettől. Ha elveszíted, akkor már eleve vesztett ügyed volt. De ha ügyes vagy, akkor a rejtélyeskedéssel és a macsóskodással fel tudod kelteni az érdeklődését. De semmiképpen se nyomulj.

Remélem beválik. Kívánok egy vödörrel.:)

2008. jún. 24. 17:56
 12/14 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek

:)

2008. jún. 24. 19:16
 13/14 14/88 válasza:

így igaz a lány nagyon komolytalan..

és most ne sértődj meg de lehetséges h nem akar tőled semmit..

kérdezd meg tőle őszintén, nyíltan h ő mit érez.. és ha azt fogja mondani h semmit és csak batárok maradjatok akkor fogadd el.. mert akkor nem érdemel meg téged..:)

2010. jún. 24. 11:18
 14/14 anonim válasza:
mi lett a vége?
2011. aug. 11. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!