Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van köztünk? Szeret nem szeret?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves fiú vagyok és ez egy történet lesz nem tudom nektek mi a véleményetek. októberben felvettem msn-re egy lányt (osztálytársan 2 éve eddíg nem is beszéltünk meg semmi csak láttuk egymást eléggé zárkózott volt)nagyon sokat beszéltünk msn-en suli után egyből egész estig nagyon jól kijövünk egymásssal :).
de viszont én december végefele iszonyatosan beleszerettem és ez azóta is tart és sokszor próbálkoztam nála de nem igazán hajlik felém mindenre nem-et mond néha bunkó velem mint egy kis 10 éves szerelmes. suliban nem is beszélünk semennyit, másokkal sem nagyon beszél de mióta olyan nagyon sokat beszélünk azóta mintha megnyílt volna rá sem lehet ismerni annyit beszél a többi lánnyal hihetetlen de velem semmit pedig órán is sokszor összenézünk. most egy pár napja pl. aztmondja hogy küldök képet de nem tudom miért kapod most talán mert jó kedvem van, meg néha küldözget szivecskéket meg oylanokat mond amivel féltékennyé tesz. egyszer nyersen megkérdeztem tőle már nem bírtam tovább hogy járna e velem erre a válasz az volt hogy van baráton :S.
egyébként arról a bartátról annyit hogy ahogy hallotam heti 1x 1 óránál is kevesebbet találkoznak.
március fele teljesen összeomlottam nem beszéltem senkivel sem és mondta ő is hogy ez így nem jó legyek olyan mit régen de most már túltettem magam ezen az összeomláson és még mindíg nagyon szeretem
hát ez a legnagyobb baj hogy nem tudom magam rajta túltenni annyira szeretem volt hogy elindultam 100%-os határozottsággal hogy berúgok mint a szemét és becsajozok odaértem a pultig és csak egy sört kértem :S
sokan mondták már egyébként mhogy hanyagoljam mert csak szórakozik velem
2008. jún. 23. 10:00
3/14 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok: a pia semmire sem megoldás! csak 1pillanatra, estére elmenekülsz a probléma elöl! Állj a csaj elé, beszéld meg vele hogy végülis mit akar, miért "hülyít" téged!! ez a legtisztább. Az hogy hülyít, nem kérdéses.
2008. jún. 23. 10:10
4/14 A kérdező kommentje:
hát elé nem lehet állni mindíg van valakivel, nem lehet vele beszélni személyesen igazán sehogy sem. egyébként igaz hogy a pia semmire sem megoldás de a az akkor egy kicsit felszabadít egy kevés időre.
2008. jún. 23. 10:14
5/14 A kérdező kommentje:
régebben meg még volt olyan is hogy eljött melletem és csak úgy melkason vágott meg amikor ment kia teremből hátbavágott stb. csak mondtam neki hogy ne csinálja. és azóta nem csinálja meg régebben anyni visszahívót küldött és ha visszahívom vagy hívom nem veszi fel a telefont. de remélem most nyáron találkozok valakivel aki szeret és elfelejteti velem de addíg én nem bírom őt elfelejteni.
2008. jún. 23. 10:18
6/14 anonim válasza:
Véleményem szerint tetszel a csajnak nagyon is!Csak valamiért igy viselkedik.. Lehet az a baj hogy kimutatod az érzelmeid és ő nem ezt szeretné hanem hogy "elérhetetlen"legyél.. nevetséges de van amelyik csajnak ez bejön ha bukó a pasi. Próbáld meg azt h nem foglalkozol vele,és picit (nem nagyon)bunkó vagy,és beszélj kétértelműen vele.. Ha valami van írj:)
2008. jún. 23. 11:05
7/14 A kérdező kommentje:
már csináltam ilyet hogy lekezelő voltam vele meg bunkóskodtam meg mondtam hogy van egy lány aki tetszik csak szívatásból és elkezdett nyomulni :D
2008. jún. 23. 11:24
8/14 anonim válasza:
na látod... :P akkor csináld vele is ezt.. sztem ;)
2008. jún. 23. 13:42
9/14 anonim válasza:
pff full ugyanez van velem is, depis időszak is megvolt de most vége és még mindig nem tom elfelejteni:( Én a helyedben rákérdeznék dolgokra amik neked jelentettek vmit h akkor ezek miért voltak mert gondolom csomó kérdés van benned és amíg nem tudod a választ addig nem fogsz tudni tovább lépni(tapasztalat). Ezt én megtettem nem válaszolt,azóta nem is beszélünk, de így talán könnyebb lesz elfeljteni. Lehet h nem direkt de az biztos h játszik veled, sztem nem tud dönteni. A barátja lehet h ugyanugy egy régi nagy szerelem mint az én esetemben aki csak játszik vele, de neki nem tünik fel. Sztem kérdezz rá h mit akar tőled meg a másiktól,de mondmeg h amit most mondd az lesz a végleges,sztem ettől muszály lesz öszintének lennie. VAGY Ha úgyérzed tettél már eleget azért h legyen köztetek vmi, akkor tényleg jó ötlet ez a kicsit bunkóság, mert akkor neked már nincs mit tenni most már ő jön ha akar vmit. Ha megint elhajt akkor jöhetnek a barátok akik ilyenkor nagyon sokat tudnak segíteni. Na majd írdmeg sorstársadnak:D h mi lett a vége
2008. jún. 23. 15:06
10/14 A kérdező kommentje:
igazából félek attól is hogy elveszteném :( azt pedig nagyon nem akarom főleg hogy minden nap látnám suliba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!