Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt pasim felhívott hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt pasim felhívott hogy lehetne megint köztünk valami, de nagyon be volt rugva és montda azt is hogy szeret. Ez most akkor mit jelent?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig, amíg nem hív fel, amikor józan és úgy mondja, hogy szeret és nem tud elfelejteni stb. addig hagyd a francba...Az igaz, hogy ha részeg az ember mindig igazat mond, legalábbis mások szerint, de szerintem ha szerelmes, nem részegen mondaná meg...Várjál!Ha tényleg igazat mondodt, úgyis fog jelentkezni:)
2009. jan. 30. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Jaj neeee.

Tudod, általában a magyarázkodások nagy része úgy kezdődik, hogy ne haragudj, részeg voltam....

Lehet, hogy rossz ezt olvasni, de szerintem nem gondolja komolyan. De várd ki a végét. Hátha mégis.

Amúgy az igazi kérdés, hogy Te akarod-e, és ne feledd el, miért szakítottatok. Probléma lenne újra, vagy nem. Ha igen, el tudjátok-e fogadni, vagy nem.

2009. jan. 31. 00:08
 3/4 anonim válasza:

Nem kellene butaságokat beszélni...

Honnan tudjátok,hogy komolyan gondolta-e vagy sem?Lehet,hogy józanul egyszerűen nincs bátorsága felhívni.

2009. jan. 31. 01:11
 4/4 A kérdező kommentje:
már hívott józanon is de akkor nem vettem fel,de én még szeretem nagyon
2009. jan. 31. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!