Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Azt hiszem két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Azt hiszem két vasat tart a tűzben. :' (

Figyelt kérdés

Én vagyok ez is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__44896..

Szoval alap szitu, hogy van ez a srác. A megérzésem azt mondja (ami általában nagyon jól szokott működni), hogy _nagyon_ bejövök neki. Folyton irogat, folyton bámul, egyre közelebb kerülünk, minden.

Aztán tegnap meg akartam csókolni és elhúzta a fejét... És összeállt a kép, ott volt az a csaj is, hogy azert huzta el, hogy a csaj ezt ne lassa. En meg fogtam a cuccaimat és hazamentem.

Ma meg rámirt, hogy rendben hazaertem e, meg minden oke, tegnap olyan szomoruan mentem el, mi tortent?

WTF?

Segitsetek legyszi, mit csinaljak. Küldjem el a búsba, mi? :(

2013. jún. 23. 08:26
 1/9 A kérdező kommentje:
annyira szánalmasan hülyének érzem magam...
2013. jún. 23. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Én annyit írnék neki, amit te is itt: WTF? :D nem kell több:)
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, kuldd el a busba!

Nezd, ha akar vmit, mar tud(hat)ja, h hanyadan alltok. Majd o lep, ha akar vmit.

Ha meg nem, legalabb nem csi alhat beloled hulyet.

4/9 anonim ***** válasza:
0%
Jól érzed! Tényleg szánalmas és hülye vagy.
2013. jún. 23. 08:30
 5/9 HotChoc ***** válasza:
Igen. Küldd el a fenébe, vagy nem lesz jó vége, és te csak a "másik" leszel. Keress olyasvalakit, akinek az egyetlen vagy! Sok sikert :)
2013. jún. 23. 08:35
 6/9 A kérdező kommentje:

# 4 Köszi!

amikor rámirt, akkor mondtam hogy igen jol vagyok, hidegen válaszoltam, majd amikor elkezdett mesélni a random dolgairol, akkor mondtam hogy bocs de mennem kell. Meg letiltottam chatröl.

Innentől mit csináljak? Kerüljem? Nem tudom ,totál össze vagyok zavarodva, ami eddig egy egyértelmű romantikus történetnek tünt, kiderült totál kamu...

2013. jún. 23. 08:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenekelőtt kérdezz rá nála is.
2013. jún. 23. 08:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Azota viszont folyton levelet is ir, es most mar eljutottunk odaig hogy irt hogy nem tudja hogy mit tett, es ugy érzi hogy haragszom rá és nem érti mi van...

Nem értem...

2013. jún. 23. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor ezt tisztazzatok, mert lehet, h szegeny tenyleg a hulyebbik fajtabol van, es tenyleg lovese sincs, h mit tett. Sajnos vannak ilyen hulyek is, de en sajnos "tulerzekeny" vagyok, hamar pattintom ezt a tipust.
2013. jún. 23. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!