Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác kifejezetten jól néz ki, de mondjuk nem mosolyog túl sokat, az elriaszt titeket?
A kérdés inkább arra irányul, hogy a túlzott komolyság elrontja-e az összképet.
Köszi.
20F
Rideg tekintetek sugall, aki egyáltalán nem érdeklődik felém, ezt úgy venném, mintha unna, vagy hagyjam már békén, beszélni sem akar velem.
A nyitottság, és a közvetlenség legfőbb jele a mosoly. Ha ezt nem látom meg az emberen hosszas beszélgetés után, akkor inkább hagyom.
Köszi a válaszokat, ment a zöld mindenkinek :)
Egyébként vidám személyiség vagyok, csak mondjuk hétköznap a buszon meg átlag szituációkban vágok inkább mogorva fejet :)
Nem kell hogy feltétlenül mindig mindenkire mosolyogj, de ha beszélsz valakivel, vagy meglátsz egy ismerőst azért jó lenne ha kedvesen mosolyognál rá. :)
Mondjuk nekem már szóltak hogy akár mikor rám néznek mindig mosolygok... Nem tudom miért van ez. :)
Persze nem mindenki szereti ha beszél valakivel és az állandóan vigyorog,de szerintem ha valaki mosolyog az aranyos :) És úgy szebbek,helyesebbek is az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!