Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes egy olyan pasival lenni, akinek az odaadáson és a szeretetén kívül mása nem nagyon van?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal érdemes lenni, akivel az ember lenni szeretne, akivel boldog, akivel mindenki másnál jobban érzi magát. Engem nem érdekelne, ha a páromnak nem lenne mása a szerelmén kívül, ha ez kölcsönös.
2013. jún. 22. 15:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Már ezt, hogy érted? Csóró?
2013. jún. 22. 15:42
 3/13 A kérdező kommentje:
15:42: Igen, csóró.
2013. jún. 22. 15:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Csóró, hmm, erről mindig az jut eszembe, hogy vajon Chris Mccandless-nek mennyi pénze volt. De mivel egyáltalán felmerült benned ez a kérdés, ezért azt mondom, hogy valószínűleg nem, de te ismered őt és a helyzetét.
2013. jún. 22. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Tőled függ h te mit akarsz :) felesleges a kérdésed szerintem tudos jól a választ csak nem akarod megbántani és más szájából akarod hallani a véleményed h megerősítsenek....szerintem persze de te tudod mit akarsz :) de egyre kíváncsi vagyok te mit tudsz nyújtani :)
2013. jún. 22. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Na ez jó kérdés! Már csak azért is mert aki szeret az tud is ! Úgy értem képes tenni azért hogy együtt bldoguljanak a párjával. Szerintetek? Pl ha valaki venni akar egy szép jeggyűrüt az úgy is megoldja és vesz egy jeggyűrüt. Nem?
2013. jún. 22. 15:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Minden viccet félretéve,a szerelem meg az odaadás csupán nem elég egy megalapozott,biztonságos jövőhöz.Márha terveztek ilyet.Rezsit fizetni,enni,magunkra adnikell,és mindezért dolgozni kell.Nyugisan le lehetek pontozva,én így gondolom,így tapasztaltam.A kezdeti boldogságot sajnos a nincstelenség hamar porba tiporja.
2013. jún. 22. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet pont egy lány kell, hogy összeszedje magát. Most én is szarul állok, de szeretek egy lányt. Belegondoltam, mi lenne, ha lenne 10 millióm, boldogabb lennék-e? A válasz egyértelmű nem, mert ő ugyanúgy nem szeretne engem. Jó, el tudnám vinni vacsorázni, meg ilyenek, de érdekel, hogy anyagias-e, mert ha neki ez tényleg ennyire számít, akkor nincs helye mellettem. Amúgy is, abból lehet igazán jó gazdag ember, aki tudja mi az a szegénység, ha gazdagnak születsz, nem tudod megbecsülni.
2013. jún. 22. 15:54
 9/13 kruse ***** válasza:

Én viszont nem tudnám elképzelni úgy az életem, hogy az anyagiakért legyek együtt valakivel.

Oké, fontos, de ha tudom, hogy szeret és kitart már egy főnyeremény az ember.

2013. jún. 22. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik egy fiú. A barátaim szerint egy senkiházi hülye, de engem ez nem tud érdekelni, és én nem is így gondolom. Ő egy jó ember, és ez nagyon fontos, még akkor is ha mellette nem egy atomfizikus gazdag pasi. Szóval szerintem érdemes ilyen emberrel lenni, ha tényleg szereted.
2013. jún. 22. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!