Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes egy olyan pasival lenni, akinek az odaadáson és a szeretetén kívül mása nem nagyon van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 15:38
1/13 anonim válasza:
Szerintem azzal érdemes lenni, akivel az ember lenni szeretne, akivel boldog, akivel mindenki másnál jobban érzi magát. Engem nem érdekelne, ha a páromnak nem lenne mása a szerelmén kívül, ha ez kölcsönös.
3/13 A kérdező kommentje:
15:42: Igen, csóró.
2013. jún. 22. 15:44
4/13 anonim válasza:
Csóró, hmm, erről mindig az jut eszembe, hogy vajon Chris Mccandless-nek mennyi pénze volt. De mivel egyáltalán felmerült benned ez a kérdés, ezért azt mondom, hogy valószínűleg nem, de te ismered őt és a helyzetét.
5/13 anonim válasza:
Tőled függ h te mit akarsz :) felesleges a kérdésed szerintem tudos jól a választ csak nem akarod megbántani és más szájából akarod hallani a véleményed h megerősítsenek....szerintem persze de te tudod mit akarsz :) de egyre kíváncsi vagyok te mit tudsz nyújtani :)
6/13 anonim válasza:
Na ez jó kérdés! Már csak azért is mert aki szeret az tud is ! Úgy értem képes tenni azért hogy együtt bldoguljanak a párjával. Szerintetek? Pl ha valaki venni akar egy szép jeggyűrüt az úgy is megoldja és vesz egy jeggyűrüt. Nem?
7/13 anonim válasza:
Minden viccet félretéve,a szerelem meg az odaadás csupán nem elég egy megalapozott,biztonságos jövőhöz.Márha terveztek ilyet.Rezsit fizetni,enni,magunkra adnikell,és mindezért dolgozni kell.Nyugisan le lehetek pontozva,én így gondolom,így tapasztaltam.A kezdeti boldogságot sajnos a nincstelenség hamar porba tiporja.
8/13 anonim válasza:
Lehet pont egy lány kell, hogy összeszedje magát. Most én is szarul állok, de szeretek egy lányt. Belegondoltam, mi lenne, ha lenne 10 millióm, boldogabb lennék-e? A válasz egyértelmű nem, mert ő ugyanúgy nem szeretne engem. Jó, el tudnám vinni vacsorázni, meg ilyenek, de érdekel, hogy anyagias-e, mert ha neki ez tényleg ennyire számít, akkor nincs helye mellettem. Amúgy is, abból lehet igazán jó gazdag ember, aki tudja mi az a szegénység, ha gazdagnak születsz, nem tudod megbecsülni.
9/13 kruse válasza:
Én viszont nem tudnám elképzelni úgy az életem, hogy az anyagiakért legyek együtt valakivel.
Oké, fontos, de ha tudom, hogy szeret és kitart már egy főnyeremény az ember.
10/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik egy fiú. A barátaim szerint egy senkiházi hülye, de engem ez nem tud érdekelni, és én nem is így gondolom. Ő egy jó ember, és ez nagyon fontos, még akkor is ha mellette nem egy atomfizikus gazdag pasi. Szóval szerintem érdemes ilyen emberrel lenni, ha tényleg szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!