Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, néhány kérdésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, néhány kérdésre válaszolnátok őszintén?

Figyelt kérdés

1. Hányan próbálkoztak kb. nálatok az elmúlt egy évben?

2. Akik nem nyertek, azokkal mi volt a hiba? Egy-egy emlékezetesebb példát említhetnétek!

3. Ha volt olyan fiú, aki nyert, akkor ő mivel hódított meg titeket?

Csak őszintén! :)

2013. jún. 20. 22:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok.

Kérdező, a hozzám intézett kérdésedre a válaszom:

Lehet, hogy sok lánynál bejön, de az az én nézetem szerint a kivagyokmivagyok kategória. Tökéletes párosítás: kivillantom a mellemet, ami nincsen vagy pushup + villogtatom a páwaságomat meg az eszemet (de ez nem menőm csak azt hiszik). Ja és akkor jön azzal, hogy ha bunkó és flegma, az bejön a csajoknak. Hááát... kinek mi..

Nálam az átlagos fiúk a nyerők, nem kell hogy divatosan öltözzön (azért ne legyen hanyag), inkább a belsőjével hódítson. :)

Bocsi ha zavaros, kissé fáradt vagyok.

2013. jún. 21. 13:38
 32/39 anonim ***** válasza:

1. csak 3-an :(

2. az egyik nagyon kövér volt, és nem volt az evésen kívül értelmes életcélja, ráadásul először az egyik barátnőmnél próbálkozott be, ami nálam eleve kizár minden további dolgot. a másik hozzám képest nagyon alulképzett, nem tudunk olyan dolgokról beszélgetni, ami mindkettőnket érdekelne. a harmadik bepróbálkozott, aztán visszakozott. pedig nekem nagyon bejön.

3. a harmadik, aki nagyon bejön, az sportos, nagyon kedves, szép a hangja. igaz, alacsony, de még ez is tetszik benne.

2013. jún. 21. 13:47
 33/39 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk azért is lehet, kedves 86 %, mert a harsányság egy jó eszköz arra, hogy felfigyeljetek rájuk. Egy csendesebb, szolídabb fiút gyakran nem kezeltek úgy, ahogyan megérdemelné.

"Bocsi ha zavaros, kissé fáradt vagyok."

Erre pedig azt mondom, hogy pihenj és igyál sokat!

2013. jún. 21. 16:11
 34/39 A kérdező kommentje:

"a harmadik bepróbálkozott, aztán visszakozott. pedig nekem nagyon bejön."

Bátorítottad őt eléggé? Lehet, hogy csak azért visszakozott, mert úgy érezte, nem lenne nálad esélye. Nem tudnál megint találkozni vele? Akár "véletlenül"? Te úgyis nő vagy, ti nagyon értettek az ilyen fifikákhoz! :)

2013. jún. 21. 16:15
 35/39 anonim ***** válasza:

már hónapok óta azon vagyok, hogy bátorítsam. szerintem már tök egyértelmű vagyok. nemrég egy kicsit be is égettem magam, vagyis inkább nagyon.

most már én sem merek annyira közeledni, mert már nekem kínos, hogy ezt már rámászásnak tekinti, és nem merek az agyára menni... pedig nagyon tetszik :(

2013. jún. 21. 18:37
 36/39 anonim ***** válasza:

86 %-os vagyok

Igen, a hanyagság miatt gyakran felfigyelünk rájuk, de ez a tulajdonság sokszor társul a lenézéssel, önmaguk kéretésével, alázás, meg ugye a flegmaság...

Én alapból a félénkebb,csendesebb típus vagyok, szóval lehet hogy ezért is jönnek be jobban a kis aranyos, de azért nem nyálas, nyuszi fiúk. :)

2013. jún. 21. 19:33
 37/39 A kérdező kommentje:

"Igen, a hanyagság miatt gyakran felfigyelünk rájuk, de ez a tulajdonság sokszor társul a lenézéssel, önmaguk kéretésével, alázás, meg ugye a flegmaság..."

Ezt pontosan kikre értetted-a tulajdonságokat-ezekre a fiúkra, vagy a lányokra, akik felfigyelnek rájuk?

2013. jún. 21. 20:51
 38/39 anonim ***** válasza:
A fiúkra. Bár a lányok, akik ezt díjazzák sem különbek. De ez személyes vélemény.
2013. jún. 25. 23:26
 39/39 A kérdező kommentje:
Rendben van. De mi olyan vonzó a flegma, nagyképű viselkedésben? Szerintem inkább nevetséges az egész.
2013. jún. 25. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!