Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, néhány kérdésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, néhány kérdésre válaszolnátok őszintén?

Figyelt kérdés

1. Hányan próbálkoztak kb. nálatok az elmúlt egy évben?

2. Akik nem nyertek, azokkal mi volt a hiba? Egy-egy emlékezetesebb példát említhetnétek!

3. Ha volt olyan fiú, aki nyert, akkor ő mivel hódított meg titeket?

Csak őszintén! :)

2013. jún. 20. 22:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

1. Nem számolom, nem olyan sokan.

2. Van barátom, de amúgy se jöttek be: páwa menőcsávó volt a legtöbb, mivel ha néha elmegyek bulizni, akkor mozdulnak rám általában, az ilyenek meg nem jönnek be.

3. Igen, egy srác megfogott, mondjuk ő úgy 2 éve kezdett érdekelni, bő 1 éve vagyunk együtt. Azzal fogott meg, hogy intelligens, kedves, udvarias, humoros, nem beképzelt, és az ízlésünk (filmek, zene) és a világnézetünk nagyon hasonló. :D

2013. jún. 20. 22:40
 12/39 anonim ***** válasza:

én utálom ha egy pasi bunkózik :)

egyébként:

1. nemtudom voltak egy páran, de nem izgat, mert 3 éve van párom:)

2. utálom a bonkó pasikat, és akik rögtön ágyba akarnak vinni

3. Az én párom azzal hogy más mint a mai srácok, egyenjogú nőként kezel és igy annak is érzem magam mellette.továbbá nem bunkózik :)

2013. jún. 20. 22:50
 13/39 anonim ***** válasza:

1. 1 ember meg nagyon sok fütyülős, aki beszólt mindig "hogy hú micsoda nő, d*gnám" <= persze ezt én nem tekintem próbálkozásnak...

2. A primitívekkel egyértelmű, mi volt a gond, a rendessel meg nem tudom. A fenébe is, nem tudom. Talán a kisugárzása, mert külsőre nagyon is rendben van, belsőre kedves, aranyos, segítőkész, vicces...Szerintem az lehet, hogy már megtaláltam az igazit, és ez a srác is csak az igazi iránt érzett érzelmeimet erősítette. Na meg valamiért, amiért jött, azt éreztem, hogy "Jajj neee" Talán a kisugárzás? Vagy a túlzott közvetlenség, közelség? Fene se tudja...

3. Nálam az igazi nyert. Az egész lénye hódított meg...egyszerűen az, hogy egy megismételhetetlen, különleges személyiség. Aranyos, kedves, vicces, képeken SEM majomkodik, mindig természetesen vidám rajtuk(ezek ilyen lesifotók osztálytársaktól XD) mégis perverz. :D Jah és nagyon okos, de nem ilyen majom okos, hanem az a jó fajta. Egyben komoly, de mégis gyerekes...Áá, leírhatatlan...Olyan, mint Ő, úgysem lesz senki.

17/L

2013. jún. 20. 22:56
 14/39 A kérdező kommentje:
17/L, ez nagyon tetszett!
2013. jún. 20. 23:14
 15/39 anonim ***** válasza:

1, na lássuk az elmúlt évet... : a legutóbbi buliban 6an, de már nem tudom hányszor voltunk szórakozni ebben az évben. Általában kapok naponta 1-2 utánam füttyölést, ezt nem tudom számítsam-e. Meg van pár facebook-os is néha. Összesen fogalmam sincs, nem akarok saccolni :)

2, A hiba az volt, hogy már van párom :) De mivel gondolom te nem erre vagy kíváncsi így elmondom a pár évvel ezelőtti hibákat, amiket még szingliként éltem át. Volt aki túl nyomulós volt, volt aki bunkózni próbált meg nagymenőzni, volt aki túl műveletlen volt, volt aki meg túl szótlan volt és semmiről nem tudtam vele beszélgetni. Tehát nagyon szélsőségesek voltak és sajna én a normálisra bukom :)

3, Volt :D a párom még 3 évvel ezelőtt, azzal hogy normális volt, nem vinnyogó vagy nagyképű. Tisztelt és vicces volt, figyelmes és meg van a kellő önbizalma és céltudatossága is :)

19/L

2013. jún. 20. 23:28
 16/39 anonim ***** válasza:

15.ös vagyok :D

kimaradt a legemlékezetesebb :D egy pasi megsértődött rám pár hete, mert el akarta hitetni velem, hogy a villamosnál látott és sokat keresett utánam. Én meg mondtam neki, hogy ha tényleg ez történt volna akkor valószínűleg a profilképeim mellett megnézte volna az adatlapomat is, ahol látta volna, hogy kapcsolatban vagyok. Na ekkor kitört a hiszti és duzzogva beismerte, hogy hazudott.

A másik kedvenc, mikor buliba 2 srác , barátok voltak, egyszerre akartak felszedni és nem akartak érteni a szép szóból.... ott már komolyan csak azon gondolkoztam, hogy ezek egyszerre vagy egymás után szerettek volna meg....

2013. jún. 20. 23:31
 17/39 A kérdező kommentje:

ott már komolyan csak azon gondolkoztam, hogy ezek egyszerre vagy egymás után szerettek volna meg....

Igen, ezen én is csodálkozom férfiként. Max, azt tudom elképzelni, hogy úgy gondolták, te majd úgyis választasz, de a kalapban ,mindketten benne akartak lenni.

A másik sztorira azt mondom, nem kell ilyenkor megsértődni, inkább mosolyogni, hogy "Oké,lebuktam!"

2013. jún. 20. 23:43
 18/39 anonim ***** válasza:

Hidd el ezek azt akarták, hogy mindkettejükkel o.O nem sok mindenen lepődök meg de ezen sikerült :D :D és nem nagyon akartak érteni a szép szóból...

ez kicsit zavar mostanság a pasikban, hogy hiába mondom nekik, hogy nem mégsem képesek megérteni.

ha láttad volna, milyen duzzogó-hisztirohamot kapott. Még komolyan ő volt megsértődve, pedig azért kedvesen írtam le neki.

2013. jún. 20. 23:48
 19/39 A kérdező kommentje:
Figyelj, én hallottam már olyan sztorit, hogy két srác simán "partyba dobta" a csajt és különösebb gond nélkül. Azt ők nem tudhatták, hogy te "nem olyan lány" vagy! :)
2013. jún. 20. 23:51
 20/39 anonim ***** válasza:

Persze tudom, hogy van ilyen, de velem még nem fordult elő ez, így kisebb sokkot kaptam :D Nem mintha elítélném ezt, mert tiszteletben tartom más vágyait.

Legalább 5 percig győzködtem őket, hogy nem lesz semmi stb, tehát az már igenis zavart, hogy nem értenek a szép szóból :D

2013. jún. 20. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!