Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nehéz lett manapság a társkeresés?
A hiba az, hogy még ha beszélgetni is leállnak, akkor már a következő lépésen jár az agya. Ismerkedni lehet, de nem kell erőltetni semmit. Ha úgy kell lenni, úgy lesz!
(Az akarat az elme, az egó szüleménye. Minden, ami "rossz", onnan ered. Bár én ezzel úgy vagyok, hogy a rossz sem rossz, hanem egy tanítás, vagy ébresztés.)
Hát igen,ez a mai helyzet.Nagyon elfoglaltak az emberek,e mellett a fiatalok arányában 1 csajra minimum 15-20 fiú jut úgy általánosan.Abból nyilván csak egyet választanak,a többi megy a levesbe.Ezért is lehet az,hogy pl. még nem volt olyan igazi kapcsolatom még sosem,pedig nem vagyok se csúnya se buta.Kedves,udvarias srác vagyok olyan 15 éves korom környékén kezdtek el érdekelni a csajok,de azóta is semmi eredmény.7 éve senki és semmi,gondolhatjátok milyen érzés. :/
22/F
Én is későn érő tipus voltam de ezzel nincs is semmi baj:) az tény a mai lányok túl sok mindent várnak el egy fiútól és el is hiszem nincs könnyű dolgotok, de viszont ti pasik is válogattok rendesen pluszba nem kezdeményeztek, megvárjátok míg a lányok jeleznek vmit. Az a baj h egyik nem részéről sem jó sosem semmi.Ennyi singli mint manapság még sosem volt kutatások szerint, meg látni is.
Hidd el rád fog találni az a vki vagy te ő rá, mindenkinek megvan a párja vhol:)
Legyen úgy ahogy írtad Kérdező :) Csak ennyi idő után nehéz hinni benne,az az igazság.
23-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!