Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire nehéz lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Monorka25 kérdése:

Tényleg ennyire nehéz lett manapság a társkeresés?

Figyelt kérdés
Akár élőben akár társkeresőkön akár jól nézel ki, akár kevésbé nagyon nehéz. Tapasztalatok alapján és hallomásból is sokan állítják h nem egyszerű feladat:S Mi lehet ennek az oka? De tény és való h az emberi kapcsolatokkal akadnak gondok sajnos.

2013. jún. 20. 19:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

tényleg nehéz.

szerintem én jól nézek ki, de tényleg. eléggé adok magamra, nőies az alkatom, az arcom, és genetikailag is alapból elég szerencsés vagyok.

ennek ellenére, mivel élőben szinte semmi sem történik, még társkeresőn is próbálkoztam, igaz, ott nem sokat. de még ott is az volt, hogy ha odáig eljutottam, hogy képet küldjek, nem válaszoltak.

amit komolyan, nem értek. mégis mit várnak, egy barbi babát??

másrészt ugye azt mondják, hogy biztos nem vagyok elég nyitott. Oké, nem én vagyok a legközvetlenebb ember, akit ismerek. de mégis barátságos vagyok, sokat mosolygok, érdeklődöm, kedves vagyok. de sajnos egyszerűen nem működik. kábé csak nekem fontos, milyen vagyok, mert ha egy szótlan, mogorva bányarém lennék, akkor is pont ugyanilyen lenne a szerelmi életem: egy nagy semmi.

2013. jún. 20. 20:26
 12/29 A kérdező kommentje:
Én is jártam már így elkezdődött vmi a szimpátia meg is volt de abbamaradt, nem értettem:S Pedig engem is nagyon szép,csinos, kedves lánynak mondanak.
2013. jún. 20. 20:30
 13/29 anonim ***** válasza:
magas elvárásokkal? igen, azon is múlik, plusz valószínűleg nem találnak elég szépnek
2013. jún. 20. 20:30
 14/29 anonim ***** válasza:
Ha valóban kedves lány vagy, nincs kedved beszélgetni?
2013. jún. 20. 20:32
 15/29 anonim ***** válasza:

kérdező, nekem szinte csak ilyen sztorijaim vannak. megvan a szimpátia, minden alakul, és egyszer csak abbamarad.

gyakorlatilag minden ugyanerre a forgatókönyvre megy, ami mostanában velem történt.

2013. jún. 20. 20:34
 16/29 A kérdező kommentje:
Figyelj az ember csak olyannal kezd el beszélgetni aki tetszik neki nem? legalább is a legtöbben így teszik:)De lehet valóban barbik előnyben.
2013. jún. 20. 20:39
 17/29 anonim ***** válasza:

csajoknak nagyok az igényei, a srácok akik meg megfelelnének sokaknak azok általában csak dugni akarnak.

enyhe túlzás, de kb emiatt

2013. jún. 20. 21:35
 18/29 A kérdező kommentje:
mindkét nemnek nagy, de igen igaz az embernek pont az jön be aki tuti h nem komolyat akar de van kivétel is olykór-olykór.:)
2013. jún. 20. 22:17
 19/29 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztalom, hogy a külső lett a legfontosabb a fiataloknál. Sajnos nekem, ha meglátják a képeimet, már nem is válaszolnak vagy letiltanak, pedig lehet, hogy tök jól meglennénk, csak hát a lányoknál valamiért nagyon fontos lett, hogy tökéletes legyen külsőre a fiújuk.
2013. jún. 20. 22:39
 20/29 anonim ***** válasza:
utolsó, nem az, hogy tökéletes, de hát vonzódni kell a partnerhez, tetszenie kell egymásnak a két félnek.
2013. jún. 21. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!