Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nehéz lett manapság a társkeresés?
tényleg nehéz.
szerintem én jól nézek ki, de tényleg. eléggé adok magamra, nőies az alkatom, az arcom, és genetikailag is alapból elég szerencsés vagyok.
ennek ellenére, mivel élőben szinte semmi sem történik, még társkeresőn is próbálkoztam, igaz, ott nem sokat. de még ott is az volt, hogy ha odáig eljutottam, hogy képet küldjek, nem válaszoltak.
amit komolyan, nem értek. mégis mit várnak, egy barbi babát??
másrészt ugye azt mondják, hogy biztos nem vagyok elég nyitott. Oké, nem én vagyok a legközvetlenebb ember, akit ismerek. de mégis barátságos vagyok, sokat mosolygok, érdeklődöm, kedves vagyok. de sajnos egyszerűen nem működik. kábé csak nekem fontos, milyen vagyok, mert ha egy szótlan, mogorva bányarém lennék, akkor is pont ugyanilyen lenne a szerelmi életem: egy nagy semmi.
kérdező, nekem szinte csak ilyen sztorijaim vannak. megvan a szimpátia, minden alakul, és egyszer csak abbamarad.
gyakorlatilag minden ugyanerre a forgatókönyvre megy, ami mostanában velem történt.
csajoknak nagyok az igényei, a srácok akik meg megfelelnének sokaknak azok általában csak dugni akarnak.
enyhe túlzás, de kb emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!