Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elvetettem a sulykot? Jóvá lehet ezt még tenni?
Van egy srác, akivel randizni szoktam mostanában, viszont nagyon szemét módon viselkedtem vele a napokban, pedig nagyon rendes velem, és úgy éreztem kezd kialakulni valami köztünk, amit most lehet, hogy porig romboltam..
Vasárnap bejött a munkahelyemre, de pont akkor zártunk és számoltunk a főnökömmel, ezért intett, hogy később beszélünk, nem akar zavarni. A főnökömet és a jelenlegi munkahelyemet is utálom, annyira felhúzott aznap, hogy a zárás után nem hívtam fel a fiút, hanem leléptem haza szó nélkül. Szerintem már ez is sok lehetett neki, de hétfőn, mikor szabadnapos voltam, felhívott, csak én nem vettem fel a telefont, nem volt kedvem semmihez sem.
Azóta nem hívott, én meg nem merem felhívni.
Nagyon önző szemét módon viselkedtem, bár a munkahelyi problémáktól szenvedek mostanában.
Jóvá tudom ezt még tenni bocsánatkéréssel?
Vagy inkább úgy kérdezem, ti ezt hogyan élnétek meg?
26L
szerintem már a telefont nem felvenni is bunkóság.. ha nem akarsz beszélni, vagy kapcsold ki, vagy vedd fel és mondd meg, h nem akarsz beszélni
amúgy hívd fel, és kérj bocsánatot.. én megbocsátanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!