Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek is volt olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt olyan, hogy megijedtetek egy pasitotól amikor le vetkőzött és inkább elküldtétek?

Figyelt kérdés

Most ismerkedtem meg egy pasival a neten, nagyon helyes volt barna haj, barnás bőr barna haj kb 190 cm.

Aztán randiztunk is . Már elsőre szemet szúrt, hogy mekkora és tiszta izom, olyan volt a keze mint ilyen levél olyan erezetek voltak rajta én majdnem elhánytam magam. És néztem rá furcsán ő azt hitte, hogy tetszik ez nekem. Aztán mondom mindegy , más nő ezért ölne. Aztán eljutottunk az ágyig elég jó szövege volt aztán lehúzta nagy nehezen a ruháját. Semmi hiba nem volt vele , de olyan szinten , szét volt gyúrva , hogy tényleg nekem ez már csúnya volt, még a hasán is ér volt meg mozudúlt és mintha le lett volna nyúzva, én szeretem az izmos pasikat, de ez már nagyon sok volt, ráadásul amikor mentem mellette végig minket nézett minden 2-dik ember-.- miért csinálnak ilyet magukkal az ilyen helyes pasik? el is küldtem szerintetek hiba volt vagy ti se szeretitek az ilyet? 25/l

2013. jún. 18. 21:13
 1/8 A kérdező kommentje:
barna szemet akartam írni bocs:D 2x hajért
2013. jún. 18. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szegény pasi :(
2013. jún. 18. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Na,te is vagy ám valaki...
2013. jún. 18. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Most a kigyúrt bunkó a divat.
2013. jún. 18. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Kinek a pap... én is elhajtottam volna, mert nem jönnek be az ilyen pasik. Te tudod, ha nem jön be, akkor lapát.
2013. jún. 18. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
A kigyúrt pasi a favorit a lányok körében, de elmondanám, hogy az ilyen álom pasik többször betegednek meg, mint egy vékony ember. Némelyik pasi túlzásba is viszi a gyúrást, mint ahogy a kérdésben említett kan is mutatja...
2013. jún. 18. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:

"de elmondanám, hogy az ilyen álom pasik többször betegednek meg, mint egy vékony ember"

Jogos, vastagbélrák, nefrosis syndróma, inak, izmok, izületek sérülései. Az élet igazságos. :-)

2013. jún. 18. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Meg a gerincük se bírja a többlet húst.

Am. én azon szoktam a legjobban röhögni, mikor egy nehezebb tárgyat kell cipelni és én a 60 kg-mal jobban elbírom mint egy ilyen kigyúrt állat xD

2013. jún. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!