Lányok! Amikor lefeküdtetek a barátotokkal először akkor utána késett a menstruációtok? (kérdezem úgy is hogy ha védekeztetek meg úgy is ha esetleg nem) Ha késett mennyit? Éreztetek valami furát? Megijedtetek amikor mondjuk késett utána?
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 20:04
1/9 anonim válasza:
Ha ilyen esteben késik akkor a para az egyértelmű. Ha nem védekeztek akkor meg pláne. Alapból nem késik 2-3 napnál többet. Ha igen akkor érdemes dokihoz menni, de mégjobb előre gondolkodni és mindig védekezni..
2/9 anonim válasza:
Nekem pont hogy picit tlán korábban jött meg :) Bár nem napra pontos :D
18L
3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló a védekezés megvolt gumival de mégis késik 2-3 napja
2012. nov. 23. 20:31
4/9 anonim válasza:
Teljesen normális a m.késés szüzesség elvesztése után. tudjuk már ezt! Ettől még "baj" lehet.
Én nem emlékszem rá, hogy késett volna.
5/9 anonim válasza:
Én ilyenről még nem hallottam, hogy az első szex után késne a menzesz..
6/9 A kérdező kommentje:
És ha a bnőmnek fáj a torka meg olyan mintha meglenne fázva ugye akkor ez nem azt jelenti hogyterhes? Csak mert hallottam hogy egyes nőknek nem voltak tünetei hanem csak influenzás tünetek remélem értitek köszi a válaszokat
2012. nov. 25. 12:06
7/9 anonim válasza:
a terhessegnek nem torokfajas a tunete..ha jelentkezik alhasi fajdalom, es ha vegul megjon a menstruacioja de nem olyan mint szokott lenni, faj a feje, szedul, vagy nagyon aluszekony akkor feltetlen vegyetek tesztet/nodoki.:))
8/9 A kérdező kommentje:
Hát a fejem az fáj viszont én mindig is fejfájós voltam frontérzékeny alhasi fájdalmam nincs vagyis néha kicsit furi nem tudom leírni milyen. Meg fáj a mellem de nem vettem észre hogy nagyobb lenne semmivel viszont má kéne hogy jelentkezzenek a tünetek nem? Ja meg se barnás se túrós vagy milyen folyásom nem volt ez csaj jó , habár eddig volt fehérfolyásom se nem sok se nem kevés de most meg 5 napja nincs mit jelent ez?
2012. nov. 29. 14:22
9/9 anonim válasza:
eloszor is a terhesseg nem betegseg, nem tunetei vannak hanem elojelei:) szerintem ne parazz, lehet hogy csak kesik, adj meg neki egy hetet, ha meg akkor sem jon meg akkor feltetlen vegyel tesztet:))) de ha a melled faj az jo jel, menstruacio elott szokott, terhesseg eseten csak kesobb jelentkezne..csak nyugi, semmi gaz nem lesz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!