Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imádom az olyan csajokat akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom az olyan csajokat akik szeretik az autókat/motorokat, de olyan kevesen vannak. Egy lányban mitöl alakulhat ki érdeklődés a kocsik iránt? Vagy egyáltalán van itt ilyen lány?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Eddig engem sem érdekelt különösképp azon kívül , hogy jaj de szép kocsi .. Összejöttem barátommal, ő meg motocrossozik, meg autószerelő/fényező ugyhogy sokat segitettem neki, meg annyi kocsit mutatott, hogy huha:D Szakértője lettem mi hogyan, mi jo .. :)

17/L

2013. jún. 18. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Szeretem az autókat, motorokat nem. Voltam már pár Amerikai autó kiállításon, Tuning show-n is. Nem tudom, hogy alakult ki, én kiskoromban is a babakocsiban kisautókat tologattam baba helyett :D Komolyan :D Végigjátszottam csomó autós játékot (NFS, Test Drive,stb...), imádom az autós filmeket is, és imádnék is vezetni, ha lenne mit :D 25/L
2013. jún. 18. 19:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó!! Úgy látom vagytok egy páran!! :)
2013. jún. 18. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
én Apukám miatt lettem szakértő..:D Csomó kiállításon voltam..az amerikai autók meg egyenesen a kedvenceim^^ és nem azért,mert "húú jól néznek ki" és nem is azért,mert láttam egy Ford Mustangot vmi idióta amerikai vígjátékban..hanem az erőa,mi a kocsikban van és a teljesítményük..:)
2013. jún. 24. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is apukám miatt. Kamionos, ez az egyetlen szenvedélye. Mindig mentünk ki a munkahelyére, megmutogatott mindent, kamionstopot néztünk hétvégente, autókiállításokra jártunk, kaszkadőr show-kra. Nagyon megszerettem, imádom az autókat, kamionokat, a gyorsaságot, erőt... persze a külcsín is fontos, de nem kizárólagosan, haverokkal mi is szoktuk 1200-es ladával ezt meg azt csinálgatni, iszonyat jó :)

18l

2013. júl. 3. 19:34
 16/17 kizcar ***** válasza:
Engem meg férfi létemre az autókban kifejezetten a külsejük érdekel leginkább. Ezért is álmom egy optikai tuningolt 98' Eclipse. Persze szeretem ha egy autó izmos. A városunkban van egy Köenigsegg CCXS. Iszonyat brutális gép.
2013. júl. 15. 09:21
 17/17 anonim válasza:
Én a motorokért vagyok oda... apumnak 2 motorja van... anyukámnak meg régebben volt... és meg mondom őszintén hogy az hogy egy lány szereti a motorokat vagy az autókat, általában egy születéstől kezdett dolog.... de van olyan is hogy csak később alakul ki.... nekem pl később alakult ki a motorok iránti imádatom:)
2015. máj. 17. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!