Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év feletti fiúk. Mennyire fáj nektek, mikor ezy tizenéves pasi mar a sokadig csajal jár es szeretkezik, ti meg bármit is tesztek, nem vesznek férfiszámba a lányok? Létezi ilyen? Nem ekeserítő ez néha?
Őszintén?
Pont leszarom. A kis hippszter b.zik játszák az agyukat, amelyik "nőnek" (értsd ingyenk.rva) ez jön be ám legyen.
Az az elkeserítő, hogy a kis tizenévesek azt hiszik, hogy ettől lesznek nagyok, pedig csak hülyét csinálnak magukból. Én konkrétan ki szoktam röhögni ezeket a cicafiúkat, mármint a nyílt utcán a szemükbe!:D
Mikor már az ovodások is szexelnek, olyankor belűl sirni tudnék ..
Valóságban, neten engem is csak leszarnak.
De a 24. Szülinapomra meglepem magam egy szűztelenítéssel.
Valami igényes lakásos lánnyal.
Sok hozzászólával egyetemben: Kit érdekel, hogy más mit csinál? Ha az adott csajoknak ez kell, hát tessék, övék a lehetőség!
Nekem eddig nem volt olyan sok komoly kapcsolatom, de általában igyekszem megválogatni a barátnőimet. A másik, hogy a mai divattal ellentétben csak azért nem leszek együtt valakivel, hogy elmondhassam: van barátnőm.
Rengeteg ismerősöm van, akik csak azért tartanak fent kapcsolatot, hogy legyen valaki, de nem érzik jól magukat a jelenlegivel. Akkor meg minek az egész? Csak egymás idejét rabolják így.
Amúgy meg mi az, hogy nem vesznek férfiszámba a lányok? Nem jó helyen keresed őket. Én például szórakozóhelyen tudom magamról, hogy nem tudok ismerkedni, míg van ismerősöm, aki egy sima "Szia!"-val tud telefonszámot szerezni. Ő ebben jó, én másban.
Próbálkozz a társkereső oldalakon, bár 2/3-a az ott regisztráltaknak sokszor defektes - tisztelet a kivételnek. Ráadásul sok "középszerű" pártalan srác a bomba nőt keresi, ahelyett, hogy tisztában lenne a képességeivel: Nagyon sok szeretnivaló, jó fej "átlagos" csaj van, csak lejjebb kell adni az igényeket. Fontos, hogy őket is tudni kell észrevenni, mert hozzád hasonlóan ők sem a külsőségeknek élnek.
Lehet, hogy valaki cicababa, de attól, hogy magára borít egy raklap alapozót, meg felvesz néhány k*rvás ruhát, lehet hogy 20 akarják majd felszedni, de közben meg sötét mint az éjszaka.
Illetve állj egy kicsit a sarkadra: ha egy kávézóban (gondolok itt arra, hogy jóval emberibb körülmények között, mint egy diszkó) szimpatikus valaki, akkor azért tessék odamenni, és legalább megpróbálni. Max. azt mondja, hogy nem, nem dől össze a világ, csak nem egymást keresitek.
Végszóként: Ne görcsösen keressen senki barátnőt/barátot, mert az sokszor nem vezet jóra...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!