Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kb 190 centi magas, szőke, szolis svéd típusú gyerekképpű de rettenetesen buta beszédű pasikon mit csípnek az egyetemista, fősulis értelmesnek tűnő lányok?
Figyelt kérdés
Ma is làttam 3 ilyen pàrt, a pasi beszéde annyira bunk. Volt, hogy az hihetetlen2013. jún. 17. 11:25
11/21 A kérdező kommentje:
Az màs, azt nem nèzitek semmibe sem ha törődik magàval es tiszta, àpolt, jol oltozkodik, hanem azt a reszt nezitek ami hozott, genetikai dolog. Ilyen a magassag, jo csontozat, jo dus haj, csillogo szemek, helses pofi.
2013. jún. 17. 11:47
12/21 anonim válasza:
En osszjonnek egy ilyen pasival, de csak ha jofej lenne.. mert az elso benyomast a kulso adja. De ha utana egy bunko, akkor engem mar nem erdekel.
13/21 anonim válasza:
6-os vagyok, megesik, de én a butákkal nem komoly kapcsolat miatt kezdek, mert ha olyan teste van akkor csak elviszem, lehet hogy ez nem a megszokott hozzáállás, de a pasik is ugyan ezt csinálják, ti sem a csúnya lányokkal jártok, akármilyen kedves és okos is...
14/21 anonim válasza:
Tényleg tőlük kérdezd. Nekem sem a svéd típusú, sem az ilyen magas, sem a buta fiúkák nem jöttek be soha.
15/21 anonim válasza:
Te ebből a leírásokból amit olvasol ne vonj le következtetést, mindenkinek más jön be, akivel éppen kezdeni akarsz, attól függ milyen
valakinek bejön, valakinek nem N
16/21 anonim válasza:
hát pedig ez a csávó tipikus 12 belőle egy tucat...
17/21 A kérdező kommentje:
En csak azt latom, hogy a fosulis csajok java ilyen szolis es magas pasikkal maszkal kezen fogva.
2013. jún. 17. 12:16
18/21 anonim válasza:
Azért az egyetemisták meg a fősulisok között sok a sznob, meg amilyen bulikról hallani...nem mondanám, hogy annyira értelmesek a legtöbben, max. jól tanulnak, vagy apucinak van pénze kifizetni az oktatást.
19/21 anonim válasza:
Jaaaj hagyjad már, a buli az pont azért van, hogy kiengedjük a fáradságot és ne fásuljunk bele a sok baromságba, amit tanulnunk kell. Kedves drága értelmes, aranyos kérdező, neked meg nem mindegy, hogy ki kivel jár? Ha nem ezen agyalnál, akkor már lehet, hogy neked is lenne csajod, az meg, hogy valakinek a fent említett típus jön be az az ő dolga, meg mi az, h buta beszédű, te sem lehetsz sokkal értelmesebb, csak nem 190cm,szőke szolis svéd típusú gyerekképű pasi vagy
20/21 A kérdező kommentje:
Azert mert felteszek egy ilyen kerdest, meg nem vagyok en is buta es tudatlan tusko.
2013. jún. 17. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!