Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg a lányt? 17/f lenn bővebben
már elég rég ismerem, élőben csak néha találkozunk de akkor is csak úgy hogy 2-3 szóra jut idő vagy csak köszönés:-(.
msnen viszont mindíg ráírok ha fennvan. Eleresztett már olyan dolgokat is mikor mondtam h dolgozom és remélem h erősödöm is hogy " nekem nem teccenek az erős pasik" meg pár ilyen volt már, gáz lenne ha msnen hívnám el valahova?
mondjuk az is nehézkes mert mindig a lehjobb pillanatban megy el, vajon direkt?, visszafogottabb pasi vagyok ( enyhén szolva :S ) de jól eldumálunk, vlt rá példa h 5-11ig akkor is elhivtam volna de időjárás közbeszolt :S.
Szerintetek ha nemtettem még szúrósan arra megjegyzést h beleestem mint részeg a csatornába, de érdeklődöm és viszont érdeklődik akkor a mostani barátságból szeretne többet, multkor például "lekiáltott".Hogy terelhetném el a témát a helyes ösvényre ha már beszélgetünk? vagy hogy hívhatnám el sétálni? 17/f , kiszemelt 15 de simán kinéz 16 17nek
Kicsi séta, kicsi séta! :DDDDDD
Öööö... Te érzed, hogy mennyire vonzódik hozzád a lány, ha vonzódik akkor próba szerencse.
17/F
Oh Ember, a kor nem számit.
Első dolog amit tenned kell ismer meg, de ne csak ugy átlagosan hanem mélyebben, nem lelkizést értek az alatt.
Kérdezz sokat. Hagyd hogy ő beszéljen.
Ha elakarod hivni sétálni csak tessék lépj minél hamarab gondolkozás nélkül. Hivd fel kérdezd meg hogy szeretn-e találkozni és vagy azt mondja hogy igen vagy azt hogy nem. (ha nem kérdezed meg az autómatikus nem) De nem kényszeritsd egy kicsit se ha nem sikerül elhivini akk beszélgess még vele egy darabig majd mond hogy menned kell. enyi
A lényeg hogy NE kényszeritsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!