Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak anyámnak amikor elmegyek randizni egy csajjal?
Figyelt kérdés
Igazából még sose hívtam el egy lányt se sehova,most megtettem.Anyám mindig mondogatja hogy az szép csaj,jó pár lennétek,én meg terelem a témát,mert nem szeretek vele erről beszélni,apámmal se cikinek tartom.
Mit mondjak nekik?Moziba megyek haverokkal?
A csaj egy évvel idősebb nálam,én 14 vagyok ő 15.
2013. jún. 15. 23:55
11/13 anonim válasza:
Én csak annyit mondtam: Elmegyek motorozni (16.00-ra volt megbeszélve). Aztán 21 körül már hívogattak, hogy merre járok ilyen sokáig xd majd 23 után valamikor hazaértem :D
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! :)
2013. jún. 16. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!