Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik a tapasztalatok a Rapid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalatok a Rapid Randiról? (legalább 7 "partiképes", korosztályodnak megfelelő ismeretség legalább 7 db 7-perces minirandevú)

Figyelt kérdés
Kacérkodom a gondolattal, hogy kipróbálom, mert már évek óta egyedül vagyok és csak most jutott el az agyamig, hogy tenni is kéne ez ellen valamit.:-) Szóval érdekel minden sztori a témában.
2009. okt. 10. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:

hát figyelj, én nem tudom, h. ez miért jó, csak max arra, h. legyen egy csomó barátod, meg szexuális társad, de HÉT PERC ALATT NEM FOGSZ ÖRÖK SZERELMET LELNI!

persze vannak kivételek, kitudja

te döntésed, te életed!

puszi...*_*

2009. okt. 10. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:

bocs,de sztem ez gáz.ez inkább olyan viccesnek meg szánalmasnak hangzik,hogy leültetnek 14 embert,akik égnek a vágytól hogy végre legyen már valakijük...bármit megtesznek,még ilyen megalázó helyzetbe is hozzák magukat. ezt nem Rád írtam kedves Kérdező,hanem magáról a dologról ez a véleményem. Én inkább maradnék egyedül minthogy egy ilyenre elmenjek( vagy bármely társkeresős sz@rba belevágjak.) Lehet lepontozni!

De ettől függetlenül,ha van kedved menni és nem érzed cikinek,akkor próbáld ki,legfeljebb jót röhögtök. :) De mondom,én marha cikin érezném magam...

2009. okt. 10. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Annyi jó dolgot olvastam már róla. Biztos nem lehet rossz dolog, hiszen kötetlen, és semmi veszíteni való nincs. De leginkább pestieknek jó ez, amíg nincs máshol irodájuk, egyenlőre.

Én is gondolkoztam már rajta..

2009. okt. 10. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:

17:15-17:15

Gondolom neked éppen van egy hibátlan párkapcsolatod, és a gondolataidban sem terem meg ilyen. De! Képzeld el, hogy hónapok, esetleg évek óta magányos vagy, vágysz a szerelemre, társra! És lehet, hogy pl a munkájából adódóan nem tud olyan helyekre járni ahol spontán az ismerkedés.Miért baj, hogy adnak az emberek egy plusz esélyt maguknak a boldogságra? Egyáltalán nem ciki!

2009. okt. 10. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
17:15 vagyok: egyáltalán nincs hibátlan párkapcsolatom,sőt,éppen hogy vágyok vkire,aki nem lehet az enyém...mindegy. De nem hiszem el hogy nincs olyan hely,ahol normális fiúkkal lehet ismerkedni! És nem ilyen "görcsös" szagúan,hanem spontán! Nekem csak az a bajom az összes ilyen társkeresővel hogy lerí sz emberről hogy párt keres.Sztem senkinek semmi köze hozzá hogy magányos vagyok és majd elepedek egy pasiért. Ha mondjuk akár parkban kutyát sétáltatsz,akár könyvtárban vagy boltban vagy,sokkal lazábban lehet ismerkedni,mint az ilyen helyeken...Ráadásul nekem nem is kéne olyan pasi aki kokrétan párt keres.Abban semmi izgi nincs.Jó,lehet ez a z én speckó gondolkodásmódom,de azért leírtam.Viszont senkit nem akartam megbántani,csak kicsit heves érzelmeket váltanak ki bennem ezek a dolgok.
2009. okt. 10. 17:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Volt egy férfi, aki után másfél évig epekedtem. Kiderült, hogy én is tetszem neki, de sajnos nem jöhetünk össze. (Elég nyomós az indok, erre nem térek ki). Sajnos nem tudom elfelejteni és gyorsan kéne egy "pótlék". Erre gondolom megfelelő (és gyors!) a társkeresésnek ezen módja.
2009. okt. 10. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
ez szánalmas
2009. okt. 10. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:

megint a 17:15 vok: akkor hasonló helyzetben vagy mint én...jobban mondva ugyanabban...:S Én is most pótlékkeresésben vagyok,randiztam is pár fiúval,de semmi.Őt senki nem pótolja.Nemtom mi lesz ezután. De: rapidra akkor sem megyek! :XD XD

Neked viszont sok sikert,remélem hamarabb túljutsz ezen mint én...:(

2009. okt. 10. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kedves Kérdező?
2009. nov. 30. 15:43
 10/10 A kérdező kommentje:
24.
2009. dec. 2. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!