Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Pasik: A lentebb kifejtett PÁR PERCES randikról milyen tapasztalatok vannak?
Hello !
24 éves pasi vagyok. Az egyetemen lesz, hallgatóknak az alábbi ingyenes Rapi Randi lehetőség.
Gondoltam, hogy elmegyek egy ilyen úgynevezett 7 perces randira. Ez a következő képpen fest:
Hét perc kellemes beszélgetés egy idegennel, hét perc, amely idő alatt eldől, hogy szimpatikus-e a másik. A randit követően a szimpátialapok összesítése alatt, kötetlen beszélgetés, hogy ne csak az első benyomás döntsön. A résztvevők az eredményt lezárt borítékban a programot követően kapják meg.
Tehát több csajhoz ülsz le 7 percenként. Ha ezen idő után mindketten szimpatikusnak találjátok egymást, akkor a szervező megadja az elérhetőségeket és szabad a pálya. :)
--- Szóval voltatok már ilyenen?, mik a tapasztalatok?
+++ Miket kérdeztek tőletek?
--- Milyen volt?
Ha válaszoltok, akkor légyszives írjátok oda, hogy fiu/lány és milyen idősek vagytok.
köszi
Ha jól nézel ki, 7 perc több, mint elég.
Ha nem, kevés lesz ahhoz, hogy megfogd.
Sztem ez max. csak azoknak jön be akik jól néznek ki...
12:42-es:
Értem.
Részben igazad van.
Ha van egy kicsi pocakod szerintem még nem baj. Azt le lehet adni. Főleg akkor nem baj, ha a csajnaj is van egy kicsi. :)
köszi
várom a többi hozzászólást.
24 vagyok én is, négyszer voltam ilyenen és mindegyiken 10-ből max 1 lány talált szimpinek. Nincs több esélyed, mint bárhol máshol, ráadásul többnyire a lányok csúnyák (hisz mi más miatt kényszerülne ilyen megoldásra).
Én igazából gyakorlás miatt mentem, mert eléggé szorongok ha lánnyal kell beszélnem.
Én kipróbálnám. Szerintem ez jó lehetőség azoknak akik szeretnének kapcsolatot, szeretnének új emberekkel megismerkedni, de pl mint én is nem járnak bulizni, mert egyszerűen az nem az ő világuk. Manapság a fiatalok többsége bulikban ismerkedik, ez jó lehetőség azoknak akik nem járnak bulizni, és nincs sok lehetőségük ismerkedni. Ja és én nem vagyok csúnya, nem azért hogy egózzak, szal nem tartom magam egy hű de gyönyörűnek, de nem vagyok csúnya, nem azért szimpi ez a fajta ismerkedési mód.
7 perc pedig elég ahhoz, hogy a lényeget leszűrd, csak fel kell tenni azokat a kérdéseket, amik számodra fontosak egy lányban. Szerintem ilyen szituációban nem gáz, ha lényegretörő kérdéseket teszel fel.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!