Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan lehetetlen, hogy egy normális, értelmes, helyes srácot találjak?
Figyelt kérdés
Valahogy nem jön össze a dolog. Vagy adott hogy tetszik, de belsőre mások vagyunk, (úgy érzem ő jobb nálam és folyton bizonygatnom kellene/ nem szimpatikus a viselkedése), vagy belsőre hasonló, de külsőre nem vonzz. Tényleg, töröm magam, hogy jól nézzek ki, kedves vagyok, csinosan öltözöm stb. és mégis úgy érzem, hogy hiába. Hol keresgéljek szerintetek?2013. jún. 13. 15:49
12/14 anonim válasza:
Közben jutott eszembe, hogy már megtettem, mivel nem kell az engedélyed...;)
13/14 anonim válasza:
azért, mert oroszka egy troll, akinek ráadásul minden nap szar napja van
14/14 anonim válasza:
akkor meg minek kerdezted meg te retaldalt?:Damugy igen, sajnalatos modon szar az eletem, frusztraciombol adodo duhomet eme kedves oldal hulladek emberein toltom ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!