Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves vagyok, és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok, és még nem volt csajom, de volt a suliban egy csaj, aki nagyon tetszett, már szeptember óta, és beszéltem is vele, cs nem jól sikerült, mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés

cs 12.es volt, és sose mertem odamenni hozzá, meg mindig elfoglalt voltam a tanulmányi versenyek miatt(kb olyan 10 volt ebebn a tanévben), és amikor véget értek a versenyek, és lett időm, ami kb. április elején volt, akkor megszólítóttam, de elment még 2 lépést, és cs utánna fordult vissza, és azal kezdte, h.: "na mit akarsz?", és lehet, h ezt cs zavarában mondta, de ez teljesen leblokkolta az agyamat, és nem úgy ment, ahogy szeretem volna (megkérdeztem, h milyen órája lesz..., meg ideges voltam) sé utánna azt mondta, h majd még beszélünk. Azután üzent az osztálytársammal, amikor kinnt voltak cigizni az egyik szünetben, h majd akar velem beszélni, és h hova menjek a suliban, de én nem mentem, mert amikor elindultam, vagy még 10en az osztályból jönni akartak velem, meg nem is voltam benne biztos, h igaz-e(mert nem igazán lehet megbízbni abban az osztálytársamban) és utána egész nap azon rágódtam, h mi van, ha tényleg akart velem beszélni, ezért két hétig minden nap írtam neki iwiwen, de ő nem írt vissza, ezért a második hét végén mindent amit addig írtam neki elküldtem neki freemailre is, de nem írt vissza, hanem utánna két héttel, amikor a ballagásuk volt, akkor átküldte msn-en az osztálytársamnak, ő meg kinyomtatta, és behozta az osztályba, eléggé kínos volt, mert többek között verset és mesét is írtam neki, szal. amikor mindenki elolvasta az osztályban..., én meg aznap épp hiányoztam is...

és csak azt szeretném tudni, ha valakinek van valami tippje rá, h a csaj mnondta-e az osztálytársamnak, v. az osztálytársam magától cselekedett így, vagy mivel érdemeltem ki, h mindenki azt olvassa amit írtam neki, mert tényleg rosszul esett, és nem hiszem, h egyáltalán nem tetszettem a csajnak, mert hallottam, amikor rólam beszéltek a bnőivel, és azt mondták, h "olyan cuki" (kifelé mentem az iskolából, ők meg ott voltak az ajtó előtt az aulában, és akkor hallottam), és tom, h baj, h nem mentem el beszélni vele, meg utánna meg bírtam volna kérdezni tőle, h akart-e velem beszélni, cs sosem volt egyedül, és amikor előtte beszéltem vele, akkor is nevettek rajtunk a távolban az ő osztálytársai, és nem akartam őt még jobban kínos helyzetbe hozni, és ezért nem kérdeztem meg, meg nem is köszöntem neki, ugyanebből az okból.

Bocsi, amiért ilyen hosszan írtam le, cs azt akartam, h tudjátok, h mennyi mindent nem úgy tettem, mint ahogy kellett volna, és hogy meg tudjátok mondani, h szerintetek a csaj akarta-e, h mindenki elolvassa, azt amit írtam neki, vagy az osztáyltársamban annyira megbízott, h átküldte neki, és lehet, h még most se tudja, h utánna mit csinált, mert én eddig nem tudtam egyértelmű választ kapni, útólag már hallottam olyanokat, h a csaj küldte át neki, de oylanokat is, h felhackelték az iwiwemet, de végeredményben az is lehet, h az osztálytársam dumálta rá valamivel.

Szerintetek, a csaj tette valami miatt, vagy nem?

utólag is még 1x bocsi a fogalmazási stílusomért

2008. jún. 20. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor viszont írj neki egy utolsó emailt [szerintem ezt gyakrabban olvassa.], amiben megkérdezel mindent, amire kíváncsi vagy..ha válaszol, az már félsiker, ha pedig nem, akkor szerintem hagyd a fenébe..mert még ha nem is tetszel neki, az azért a minimum, hogy visszaír. [velem is volt már ilyen, csak azért.]
2008. jún. 23. 17:29
 12/16 A kérdező kommentje:
megpróbálom, de ha eddig sem írt vissza, szerintem ezután sem fog...
2008. jún. 23. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
ha nem ír vissza, akkor komolyan nem ér ennyit ez egész. X). normálisnak tűnsz, szóval simán összejöhetsz bárki mással is.
2008. jún. 23. 19:42
 14/16 A kérdező kommentje:
de kb. mennyi ideig várjak?
2008. jún. 24. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:
kábé egy-két hetet..vagy egyszerűen nézd meg az utolsó bejelentkezés időpontját,és onnantól pár nap.
2008. jún. 25. 14:44
 16/16 A kérdező kommentje:
ok, köszi
2008. jún. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!