Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátom túl nyálasan csókol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom túl nyálasan csókol, mit tegyek? Hogy tudnám finoman a tudtára adni, hogy ez zavar?

Figyelt kérdés
Szeretem, és nem akarom megbántani, de sokszor nagyon kellemetlen, hogy egy hevesebb csók után tiszta nyál a fél arcom. Egyszer már utalt rá, hogy olyan, mintha nem szeretném a nyelves csókot, mert kevésszer kezdeményezem, de nem mertem neki elmondani miért. Elég érzékeny alkat, nem szeretném, ha ez bármilyen törést okozna a kapcsolatunkban.
2013. jún. 11. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
megmondod neki nemes egyszerűséggel. "kicsim, nagyon ügyes vagy,de én szárazabban szeretem".
2013. jún. 11. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is lazán megmondanám, hogy egy kicsit visszafogottabban csókoljon, mert így inkább labradorra emlékeztet, mint férfira.
2013. jún. 11. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Mint írtam elég érzékeny és kevés az önbizalma is, sokszor rágódik rajta, hogy valamit rosszul csinál, ezért nem merem neki kerek perec megmondani. Főleg nem ilyen stílusban...
2013. jún. 11. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen barátom egy rövid ideig, a téli hónapokon voltunk együtt, emlékszem mindig annyira fázott az arcom a nyál miatt, ahogy fújta a szél.. :D letörölni meg nem akartam az arcomat csók után, mert nem szerettem volna megbántani :D
2013. jún. 11. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Légy őszinte vele. 5 percig rossz,de utána jobb lesz :)

Vagy mondd előtte neki,hogy "Csók előtt nyelj egy nagyot" XD

*

2013. jún. 11. 19:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam rá, hogy megmondom, csak attól tartok úgy csinálna, mintha minden rendben lenne, utána meg magában állandóan rágódna rajta. Ezt elég gyakran szokta.
2013. jún. 11. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem volt ilyen pasim..1 hónapig sem tartott, de nem emiatt, viszont hosszú távon biztos megmondtam volna neki.

nálam az összebújva alvás volt a mumus:) fél évig kapartam össze a bátorságom, hogy be merjem vallani, hogy nagyon szeretem, de nem tudok úgy aludni , hogy hozzám bújik.

végül elmondtam neki, és megértette. csak sajnálta hogy nem előbb szóltam , és folyton kialvatlan voltam, ráadásul nehéz év volt a suliban...

de megértette!

azóta változott a dolog. már házasok vagyunk és hetente többször is úgy alszunk el, hogy hozzám bújik. kifejezetten igénylem:)

bár a csók egész más. de szerintem légy őszinte vele, biztos meg fogja érteni! mond hogy gyakorolsz vele szívesen:)

27/N

2013. jún. 13. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!