Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen már hogy a pasi akivel 1,5 hete randizgatok szombaton lefeküdt a húgommal?
Figyelt kérdés
Jól gondolom hogy hagyjam a francba? Hogy lehet ilyen paraszt valaki?2013. jún. 10. 23:09
1/17 anonim válasza:
én még külön szájba basznám sütőtökkel hogy a húgomat kefélgeti nemhogy még átvágott engem :D
2/17 anonim válasza:
Neked ezen egyáltalán gondolkodnod kell..?
4/17 anonim válasza:
Lehet mégsem vagyok alulmúlhatatlan. :S
5/17 anonim válasza:
Mi mást gondolhatnád? Persze, hogy hagyd a francba. És a hugod is.
6/17 anonim válasza:
egyszerű, nem kell vele foglalkozni
keressél mást N
7/17 anonim válasza:
Lehet,hogy kezdettől fogva ő kellett neki,esetleg utánad ismerte meg és nem tudta előre,hogy a húgod nálad is jobban fog neki tetszeni.
9/17 anonim válasza:
Én azért a húgomat is elküldeném melegebb éghajlatra... természetesen a sráccal együtt.
10/17 A kérdező kommentje:
húgom nem tudta hogy mi randizgatunk, úgy derült ki hogy beszélgettünk és mondta hogy ott aludt nála és nem csak alvás volt, egy kicsit kiakadtam rá, de utána rájöttem hogy nem ő a hibás, hiszen nem is említettem neki hogy én randizok mostanában valakivel.
2013. jún. 10. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!