Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 anonim válasza:
Azért mert rika az a nő aki nem csak szexre jó de értelmes is és kapcsolatra is való.
Többnyire scak szexre találok lányokat vagyis annál tovább nem is érdemes mert katasztrófálisan állnak hozzá az élethez. Eddig életem során 2 lánnyal volt hosszabb kapcsolatom a többi csak ilyen rövidke. Azt slussz.
Ennyi!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! Nem hergelésnek szántam a kérdésemet.
2013. jún. 9. 19:05
13/14 anonim válasza:
"Mert ronda, csöndes bal.fasz vagyok, csak ezért, semmi másért." Ezt a választ miért kellett lepontozni? Van olyan nő, akinek bejönne egy ronda férfi, aki ráadásul nehezen is nyílik meg mások előtt?
14/14 anonim válasza:
Érdekesek ezek a hozzászólások és egyben nagyon szomorúak is...ezek szerint a "normális" emberek azért nem találnak egymásra, mert túl sok negatív dolgot tapasztaltak vagy mint ti általánosítanak....Én is szinte csak rosszat tapasztaltam eddig, de azért nem fogom feladni a reményt...mert még igenis vannak normális pasik ezek szerint, csak bújkálnak :D Majd aki erőt vesz magán és nem adja fel, annak jár a jutalom :) Remélem velem is így lesz és végre tényleg rám talál az, akit nekem szánt a sors :) Ti meg ne adjátok fel....keresgéljetek...eddigi tapasztalataim szerint, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én azok egy pasihoz se fognak odamenni h hálooo vegyél már észre....igenis nektek kell megtenni az első lépést (akárhányszor is ütköztetek már falba...ki tudja lehet h pont azt a lehetőséget hagyod ki, ami bejönne)! Ehhez kitartást és sok szerencsét kívánok ;) 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!