Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Mit gondoltok az extréme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mit gondoltok az extrémebb stílusú lányokról?

Figyelt kérdés

gondolok itt színes hajra, piercing, tetkó stb.

~(az én esetemben "csak" kék haj) felejtős az ilyen lány?

Igazából arra szeretnék kilyukadni, hogy egy egyszerűbb átlagos srác kezdeményezne-e egy ilyen lánynál?

Vagy az ilyen lányokra csak szintén az extrémebb stílusú pasik hajtanak?

2013. jún. 9. 09:20
 1/7 Vackorka ***** válasza:
66%
A Férfiak egy "NŐ"-t akarnak, és nem egy szines csörgőkígyót.
2013. jún. 9. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Hm ha valami nagyon megfog akkor kezdeményeznék.

Amúgy nagyon nem tetszik

Egy átlagos srác.

2013. jún. 9. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem mindig olyan pasijaim voltak, akiket itt átlagosnak írnak le, pedig én is kicsit extrémebb lány vagyok a tetoválásaimmal, amik abszolút nem hivalkodóak. Szóval simán lehet esélyed. :-)
2013. jún. 9. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy milyen személyiség társul hozzá. Ha például az extrém külső mellett mocskos a szája, akkor nyilván kiesik a körből, azonban, ha az önkifejezést ebben találja meg, akkor nem gond. Viszont fontos a mennyiség. Egy piercing, mondjuk köldökben még bőven elmegy, ha viszont az arcon van, az inkább visszataszító. Ugyanígy a tetoválással is, ha kis felületű, akkor nem gond, ha viszont úgy ki van varrva, mint egy kezdő jakuza, akkor már visszataszító.
2013. jún. 9. 10:00
 5/7 hyatt ***** válasza:
Ha neked jól áll ez (az extremitás, vagyis te is extrém vagy nem csak a hajad) nem fogja zavarni, sőt. Még tetszeni is fog neki. Viszont egy átlagos pasi nem valószínű hogy be mer nálad próbálkozni, mert nem érzi magát egy súlycsoportban veled - és kicsit fél is tőled. De ne hidd hogy nem érdekelné a dolog. Viszont extrém csajoknál megengedett hogy fura dolgokat csináljanak ;) akár még ők is megtehetik az első lépést.
2013. jún. 9. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam például pont az olyan lányok lettek az elmúlt időszakba a vonzóak,akik kicsit ki tűnnek a tömegből,tetkó,piercing,haj ami észre vehető,de nem tudom miért. Én nem vagyok ilyen extrém típus,szóval nem tudom .Így hát nem felejtős az ilyen lány :D
2013. jún. 9. 20:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Hm köszi a válaszokat :D
2013. jún. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!