Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nők: Van amit mondanak, van amit gondolnak, van amit
tesznek. De ez a 3 dolog sohasem hasonlít egymásra. " Igaz
ez?
Feletted írtam, hogy az én párom ilyen. Tanulj már meg olvasni. e nem vagy senkinek a zsánere, de ez a te hibád. Az itteni megnyilvánulásaidból simán le lehet szűrni, hogy a való életben is ilyen vagy, így meg ne csodálkozz, hogy a kutyának sem kellesz. Nem értesz a nőkhöz, mert nincs tapasztalatod, nem is lesz, mert ilyen vagy.
2013. jún. 8. 11:01
Nem állítom, h egy kedves férfi esélytelen a nőknél, de egyértelműen hátrány. A legfontosabb nektek nem ez, hanem a külső. Nem hiszem, h a pasid ne lenne jóképű.
2013. jún. 8. 11:31
Az enyém például nem az. Kedves, rendes, szép a szeme, de sem jóképűnek, sem különösebben jó testűnek nem lenne állítható, maximum átlagos. Amikor először találkoztunk, külsőre nem jött be. Mégis együtt vagyunk 4 éve már.
2013. jún. 8. 16:18
Érdekes, h itt annyi ilyet lehet olvasni, a valóságban mégse látni sehol példát hasonlóra.
2013. jún. 8. 16:47
Talán mert nem a konzump.csákat kéne nézni...
Az meg, hogy neked nem sikerült egy nőt sem összeszedned, nem azt jelenti, hogy csak azért, mert kedves meg aranyos vagy (mert nyilván te nem lehetsz hibás benne, áááááááá... bánbakot keresni jóval egyszerűbb). Hanem azért, mert gondolom, látszik rajtad ismerkedéskor is, hogy lenézed a nőket, egy kalap alá veszed az összeset, fröcsögsz a gyűlölettől vagy csak várod a sült galambot.
2013. jún. 8. 17:09
Igen, biztosan tudod, kikkel és hogyan ismerkedek. Segítek: nem a konzum3,14csákkal és nem így.
2013. jún. 8. 17:31
34-es, én viszont elég sok példát látok a valóságban is. Vagyis nem azt látom, hogy csak és kizárólag a legjobb képű, a legsportosabb, milliomos férfiaknak lesz barátnőjük, feleségük, családjuk.
2013. jún. 8. 17:50
Valóban nemcsak azoknak lehet, hanem az átlagos külsejűeknek is, kompromisszumok árán persze. Csak az átlagnál rondábbaknak nem lehet.
2013. jún. 8. 18:05
56%-os, te egy akkora s.eggfej vagy. Mindegy mit látsz, mert egy vadidegen ember kapcsolatába úgy sem látsz bele. Hülye általánosításokkal dobálózol,csak mert neked a vízagyad miatt nem sikerült összejönni egy épkézláb csajjal. Fogd már fel, hogy amiket írsz, minden úgy f@szság ahogy van és folyamatosan hazudsz is ráadásul.
2013. jún. 8. 19:42
Ja és igen, a pasim szerintem 10/10-es a barátaim pedig ki vannak akadva, hogy már megint kivel álltam össze, de ez igazán nem érdekel, mert megszoktam.
De egy ilyen kis nyomorult senkiházi élettelen gyökér, mint ami te vagy soha a büdös életben nem kellene, már csak egy másik kérdésből kiindulva is, soha nem jönnék össze nálam butábbal. Te pedig jóval a szintem alatt vagy intelligenciában és mindenben.
2013. jún. 8. 19:47
Kapcsolódó kérdések: