Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nők: Van amit mondanak, van amit gondolnak, van amit tesznek. De ez a 3 dolog sohasem hasonlít egymásra. " Igaz ez?
Csak bizonyos nőkre igaz, de valóban a többségre. Ezt pedig a pszichológiában játszmázásnak hívják. Nagyon kevesen képesek "leszokni" róla (de ez ugyanúgy igaz a férfiakra is, nem csak a nőkre!)
N
a 6os válasz kiegészítve:
alaphelyzet:van egy kedves,figyelmes férfi,akinek csupa jó belső tulajdonságai vannak,szemben egy kigyúrt jó testű bunkó pasival. a nő melyiket fogja választani?
amit mond: természetesen az elsőt,mert a külső nem számít annyira
gondolja: úú de jó teste van a kigyúrt csávónak, de tudom milyen szemét,minden nőt csak kihasznál
tesz: lefekszik a kigyúrt csávóval....
"amit mond: természetesen az elsőt,mert a külső nem számít annyira
gondolja: úú de jó teste van a kigyúrt csávónak, de tudom milyen szemét,minden nőt csak kihasznál
tesz: lefekszik a kigyúrt csávóval...."
Ez általánosítás, és azt hittem, nők véleményére voltál kíváncsi, a vett példa ugyanis férfitól származott.
persze,h általánosítás, de tudod akinek nem inge nem veszi magára.
amúgy minden személy egyedi,és saját tapasztalatokra lettem volna kíváncsi,de olyan válasz még nem nagyon érkezett.
"Ez általánosítás, és azt hittem, nők véleményére voltál kíváncsi, a vett példa ugyanis férfitól származott."
Igen, férfitől származik, aki képes racionálisan látni a helyzetet. Egy nő soha nem vallana be egy ilyet.
"de a többségünk nem ilyen."
Végülis ez igaz.
28-30 <
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!