Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nők: Van amit mondanak, van amit gondolnak, van amit tesznek. De ez a 3 dolog sohasem hasonlít egymásra. " Igaz ez?
"Igen, férfitől származik, aki képes racionálisan látni a helyzetet."
Pont az ilyen "racionálisan" látó általánosítók nem képesek észrevenni a "kivételeket", akik erősítik a szabályt! ;)
Nem ismerem a többieket, de rám pont nem igaz, ha a pasizást vesszük alapul.
Január óta sírt a szám egy kedves, rendes, okos, érzelmes hercegért. Hát meg is kaptam és most boldog vagyok vele.
21-esnek abszolút igaza van. Akik ideböfögték az idióta általánosításaikat azok tényleg csak erre képesek és a normális csajokat akkor sem vennék észre, ha egyenesen rájuk esne az adott nő. :-)
Na az ilyenek maradnak egyedül, mert vakok.
A női agy bonyolult - nem értik a férfiak.
Női agy - férfi agy :)
"van egy kedves,figyelmes férfi,akinek csupa jó belső tulajdonságai vannak,szemben egy kigyúrt jó testű bunkó pasival. a nő melyiket fogja választani? "
Megmondom őszintén, én csak ennyi alapján valószínűleg egyiket sem. Ami engem vonz egy férfiban az főleg a határozottság, talpraesettség, önbizalom, ezzel együtt legyen jó humora, legyen a külvilág felé határozott, velem gyengéd, lehessen rá számítani, de legyen benne szenvedély is. Külsőre meg inkább a macisabb típusok jönnek be, de ez annyira nem mérvadó, ha az előbbi tulajdonságok megvannak benne. A férjem is elég vékonyka volt, mikor megismertem, mégis meg tudott hódítani.
"Ja, és a én a kedves, aranyos, nem médiaideál férfit választottam, a kigyúrtaktól ráz a hideg :D."
Na ebből is látszik, h nem ismered magad, ahogy a legtöbb nő :)
Én írtam a hármas példát és azt is, hogy 28-30-tól felfelé.
nem légből kapott dolgok ezek. Egyrészt megfigyelések, másrészt pedig sokszor maguk a nők is beismerik. Itt a fórumon néha rátör az őszinteségi roham egy-két nőre és akkor elmondják, hogy ne izguljanak a rendes fiúk, majd az ő idejük is eljön, amikor a nők majd családot akarnak. Azt mondanom se kell, hogy ez mennyire vígasztaló sokaknak...
Írok egy példát szemléltetésként, hogy mire is gondoltam, mert látom, hogy nem tetszik: Sokszor kifogásolják bennünk, magyarokban külföldiek, hogy nem beszélünk nyelveket. Ha valaki nem a mi nyelvünkön szól hozzánk, akkor a honfitársaink kb. 35 %-a komoly gondban van. De ettől függetlenül itthon is sok poliglott, nyelvtudor van, aki beszél akár egy tucat vagy még több nyelven. Nekik sem esik rosszul, amikor ezt hallják, de tudják, hogy rájuk nem érvényes.
Ettől függetlenül egy domináns, jó megjelenésű vezérhím láttán gyakran még bőven felnőtt nők is elkezdenek csordogálni. Max. letagadják. :)
"Nyilván kívülálló férfiként jobban tudod a zsáneremet meg hogy mennyire ismerem magam."
Igen, jobban tudom, mert a kedves, aranyos férfi egy nőnek sem a zsánere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!