Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Nők: Van amit mondanak, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nők: Van amit mondanak, van amit gondolnak, van amit tesznek. De ez a 3 dolog sohasem hasonlít egymásra. " Igaz ez?

Figyelt kérdés
mondanátok konkrét példákat,h ez mire vonatkozhat? természetesen nőkhöz szól a kérdés, hisz a férfiak nem ismerhetik a nők gondolatait. saját tapasztalatra lennék kíváncsi. mikor volt,h ilyet tettetek,előfordult-e?
2013. jún. 7. 15:36
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

"Igen, férfitől származik, aki képes racionálisan látni a helyzetet."

Pont az ilyen "racionálisan" látó általánosítók nem képesek észrevenni a "kivételeket", akik erősítik a szabályt! ;)

2013. jún. 7. 17:10
 22/45 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a többieket, de rám pont nem igaz, ha a pasizást vesszük alapul.

Január óta sírt a szám egy kedves, rendes, okos, érzelmes hercegért. Hát meg is kaptam és most boldog vagyok vele.

2013. jún. 7. 17:49
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

21-esnek abszolút igaza van. Akik ideböfögték az idióta általánosításaikat azok tényleg csak erre képesek és a normális csajokat akkor sem vennék észre, ha egyenesen rájuk esne az adott nő. :-)

Na az ilyenek maradnak egyedül, mert vakok.

2013. jún. 7. 17:51
 24/45 anonim ***** válasza:

A női agy bonyolult - nem értik a férfiak.

Női agy - férfi agy :)

http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM

2013. jún. 7. 19:40
 25/45 anonim ***** válasza:

"van egy kedves,figyelmes férfi,akinek csupa jó belső tulajdonságai vannak,szemben egy kigyúrt jó testű bunkó pasival. a nő melyiket fogja választani? "

Megmondom őszintén, én csak ennyi alapján valószínűleg egyiket sem. Ami engem vonz egy férfiban az főleg a határozottság, talpraesettség, önbizalom, ezzel együtt legyen jó humora, legyen a külvilág felé határozott, velem gyengéd, lehessen rá számítani, de legyen benne szenvedély is. Külsőre meg inkább a macisabb típusok jönnek be, de ez annyira nem mérvadó, ha az előbbi tulajdonságok megvannak benne. A férjem is elég vékonyka volt, mikor megismertem, mégis meg tudott hódítani.

2013. jún. 7. 20:23
 26/45 anonim ***** válasza:

"Ja, és a én a kedves, aranyos, nem médiaideál férfit választottam, a kigyúrtaktól ráz a hideg :D."

Na ebből is látszik, h nem ismered magad, ahogy a legtöbb nő :)

2013. jún. 8. 10:15
 27/45 anonim ***** válasza:
Nyilván kívülálló férfiként jobban tudod a zsáneremet meg hogy mennyire ismerem magam. Röhögök az ilyen megkeseredett lúzerektől, akik minden nőt egy kalap alá vesznek csak azért, mert a hülyéket fogják ki.
2013. jún. 8. 10:21
 28/45 anonim ***** válasza:

Én írtam a hármas példát és azt is, hogy 28-30-tól felfelé.

nem légből kapott dolgok ezek. Egyrészt megfigyelések, másrészt pedig sokszor maguk a nők is beismerik. Itt a fórumon néha rátör az őszinteségi roham egy-két nőre és akkor elmondják, hogy ne izguljanak a rendes fiúk, majd az ő idejük is eljön, amikor a nők majd családot akarnak. Azt mondanom se kell, hogy ez mennyire vígasztaló sokaknak...

Írok egy példát szemléltetésként, hogy mire is gondoltam, mert látom, hogy nem tetszik: Sokszor kifogásolják bennünk, magyarokban külföldiek, hogy nem beszélünk nyelveket. Ha valaki nem a mi nyelvünkön szól hozzánk, akkor a honfitársaink kb. 35 %-a komoly gondban van. De ettől függetlenül itthon is sok poliglott, nyelvtudor van, aki beszél akár egy tucat vagy még több nyelven. Nekik sem esik rosszul, amikor ezt hallják, de tudják, hogy rájuk nem érvényes.

Ettől függetlenül egy domináns, jó megjelenésű vezérhím láttán gyakran még bőven felnőtt nők is elkezdenek csordogálni. Max. letagadják. :)

2013. jún. 8. 10:30
 29/45 anonim ***** válasza:
Most erre mit mondjak. A pasim kinézetre abszolút nem vezérhím, de legalább határozott, amit gyakran összekevernek a bunkósággal, meg a dominanciával. Mindamellett gyengéd, legalábbis ha rólam van szó, mindent meg tesz azért hogy nekem mindig minden a lehető legjobb legyen. Ezt mások papucsságnak könyvelik el, pedig csak odafigyel rám. Én ezt kerestem, pont ilyet. Mindig is határozott elképzeléseim voltak a párválasztást illetően és sosem adtam lejjebb a mércéből, mint amiről tudom, hogy megérdemlem. Az, hogy ez kit sért, vagy kit vigasztal, csak azért nem érdekel, mert nyilván más meg velem van így. Nem fogok emiatt megsértődni. Azt viszont rühellem, amikor egy kalap alá vesznek mindenkivel, rendszerint olyan ostoba emberek, akiknek a világ tényleg csak feketéből és fehérből áll. Ha valaki tényleg igazán nyitott a világra, az boldog lesz. Ha valaki pedig csak a szélsőségeke látja, korlátozott, az így marad.
2013. jún. 8. 10:36
 30/45 anonim ***** válasza:

"Nyilván kívülálló férfiként jobban tudod a zsáneremet meg hogy mennyire ismerem magam."

Igen, jobban tudom, mert a kedves, aranyos férfi egy nőnek sem a zsánere.

2013. jún. 8. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!