Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és lányok. Ti mit szólnátok egy ilyen randevúhoz?
Figyelt kérdés
Először is ez váratlanul jön, nem tudtok róla. Csak megfogja a srác a kezed, felvisz egy buszra és nem mondja el merre mentek akármennyire szeretnéd. Miután megérkeztek lefeküsztök egy szép, kényelmes plédre, egy szép és sokan látogatott parkban filmezni. (A fogadom című filmről van szó) A film után elvinne fagyizni a srác.
Véleményt és kort is írjatok. ( Én ezt terveztem holnapra )
20/F és 18/L
2013. jún. 6. 20:18
11/20 A kérdező kommentje:
4 hete randizgatunk és az hogy együtt vagyunk e az most nem tudom mi van most... :)
2013. jún. 6. 20:27
12/20 anonim válasza:
Nekem kb. bármi tetszik amit a párom randi gyanánt kitalál, de filmezni pl. pont nem szeretnék egy forgalmas parkban.
13/20 anonim válasza:
Éljen nyíregyháza !!! :D Csak vigyázz a csövesekkel mert gyakran odajönnek kéregetni,vagy nehogy belenyúljon a randi péntek éjszakába mert sanszos hogy pár részeg fiatal lerókázza a szép kis plédedet :DD
18/L
14/20 A kérdező kommentje:
Remélem nem te vagy az a bizonyos 18/L mert néha ő is gyk zik.... hehe
2013. jún. 6. 20:59
15/20 anonim válasza:
Bár én fiú vagyok,de cidriznék,hogy most visz a pincébe XD
16/20 A kérdező kommentje:
Remélem nem te vagy az a bizonyos 18/L mert néha ő is gyk zik.... hehe
2013. jún. 6. 21:11
17/20 anonim válasza:
Biztosra veheted hogy nem,nekem van barátom 8 hónapja :D
20/20 A kérdező kommentje:
Hát egész más program volt amit terveztem. ( tehát nem ez. ) De elmondtam neki végülis, hogy majd menjünk el ha jobb idő lesz és semmi akadája ennek.
2013. jún. 7. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!