Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és lányok. Ti mit szólnátok egy ilyen randevúhoz?
Először is ez váratlanul jön, nem tudtok róla. Csak megfogja a srác a kezed, felvisz egy buszra és nem mondja el merre mentek akármennyire szeretnéd. Miután megérkeztek lefeküsztök egy szép, kényelmes plédre, egy szép és sokan látogatott parkban filmezni. (A fogadom című filmről van szó) A film után elvinne fagyizni a srác.
Véleményt és kort is írjatok. ( Én ezt terveztem holnapra )
20/F és 18/L
Ez egy jó ötlet, nekem tetszene.
22/l
Hát ha jól ismerném vagy a párom lenne max akkor mennék igy el szó nélkül. De tuti végig faggatnám hogy hova megyünk. Egyszer csinált ilyet egy barátom hogy beültünk a kocsiba és elvitt fagyizni egy másik városban lévő fagyizóba. Végig faggattam:))))
A fogadom film amugy nagyon jó, de a szerelmünk lapjai még jobb.
velem volt ilyen imádtam,de a filmezést hagyd ki,azt otthon a szobában is lehet
piknikezni vidd,az romantikus és nem is lehet a 4fal között megcsinálni
Ez annyira jól hangzik, hogy megcsinálom a barátnőmmel. Csak mondjuk nem filmezni megyünk, mert napsütésben azt nem lehet. Köszi a tippet, majd írd meg, hogy hogyan fogadta!
20F
Hátha nem is ismerném, valószínűleg lefújnám gázspray-vel és tökön rúgnám :D Ha ismerném akkor oké, izgalmas lenne. De azért előtte valamennyire konzultálj vele, hogy nehogy más programja legyen. A filmes rész is tetszene, ha egy kevésbé szar filmet választana a fiú :D (bár én utálom a romantikus filmeket)
Így összességében szerintem elég kreatív :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!