Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők és lányok. Ti mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és lányok. Ti mit szólnátok egy ilyen randevúhoz?

Figyelt kérdés

Először is ez váratlanul jön, nem tudtok róla. Csak megfogja a srác a kezed, felvisz egy buszra és nem mondja el merre mentek akármennyire szeretnéd. Miután megérkeztek lefeküsztök egy szép, kényelmes plédre, egy szép és sokan látogatott parkban filmezni. (A fogadom című filmről van szó) A film után elvinne fagyizni a srác.

Véleményt és kort is írjatok. ( Én ezt terveztem holnapra )

20/F és 18/L

2013. jún. 6. 20:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
nagyon amcsi filmes
2013. jún. 6. 20:22
 2/20 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó lenne... ha nem fog esni az eső:D
2013. jún. 6. 20:22
 3/20 Pain for Pleasure ***** válasza:

Ez egy jó ötlet, nekem tetszene.

22/l

2013. jún. 6. 20:23
 4/20 anonim ***** válasza:

Hát ha jól ismerném vagy a párom lenne max akkor mennék igy el szó nélkül. De tuti végig faggatnám hogy hova megyünk. Egyszer csinált ilyet egy barátom hogy beültünk a kocsiba és elvitt fagyizni egy másik városban lévő fagyizóba. Végig faggattam:))))

A fogadom film amugy nagyon jó, de a szerelmünk lapjai még jobb.

2013. jún. 6. 20:23
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen kedves 2. :) ettől tartok én is de a holnapi nap biztató ( Nyíregyháza )
2013. jún. 6. 20:24
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos. Én mondjuk jobban szeretek kettesben lenni, de nektek pont jó lesz, ha 18 lennék, örülnék. 27
 7/20 anonim ***** válasza:

velem volt ilyen imádtam,de a filmezést hagyd ki,azt otthon a szobában is lehet

piknikezni vidd,az romantikus és nem is lehet a 4fal között megcsinálni

8/20 zaphod ***** válasza:

Ez annyira jól hangzik, hogy megcsinálom a barátnőmmel. Csak mondjuk nem filmezni megyünk, mert napsütésben azt nem lehet. Köszi a tippet, majd írd meg, hogy hogyan fogadta!

20F

9/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen cink lenne már, hogy mindenki odagyűlik mögétek filmezni? :D
2013. jún. 6. 20:25
 10/20 anonim ***** válasza:

Hátha nem is ismerném, valószínűleg lefújnám gázspray-vel és tökön rúgnám :D Ha ismerném akkor oké, izgalmas lenne. De azért előtte valamennyire konzultálj vele, hogy nehogy más programja legyen. A filmes rész is tetszene, ha egy kevésbé szar filmet választana a fiú :D (bár én utálom a romantikus filmeket)

Így összességében szerintem elég kreatív :)

17/L

2013. jún. 6. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!