Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden férfi bátran odamerne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niki0617 kérdése:

Minden férfi bátran odamerne állni a lány elé és bemerné vallani neki, hogy szerelmes belé? Vagy bátortalanok és inkább magukban tartják az érzéseiket?

Figyelt kérdés
Fiúk és egyaránt lányok válaszait is várom. Tudtok olyan személyes történetet írni, amiben a felek nem merték egymásnak bevallani az érzelmeiket?

2013. jún. 4. 19:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem kell azonnal szerelmet vallani, elég ha elhívod valahova,de ha soha nem mész oda aki tetszik, akit szeretsz akkor soha nem lesz belőle semmi. Magadba tartod annak értelme nincs
2013. jún. 4. 23:31
 22/30 anonim ***** válasza:

a probléma ott kezdődik a kérdéssel, hogy...

nyilván ha már 2 hónapja randizgatok 1 lánnyal, nagyon kedveljük egymást, meg van a kémia.. stb

akkor el merem mondani, hogy szeretem! már ha tényleg szeretem.. elvégre ilyenekről én nem hazudok

DE!!! egyébként felesleges, és nem old meg semmit, mert azok nem őszinte érzelmek! azok vágyak, ne keverjük!

ha mégis megteszem! ezt nem üzenetben teszem meg, mint valami mimóza, aki fél! hol marad a férfiasságod, hol marad az őszinte érzelem, a parázs hangulat?

persze.. érthető, mert minden férfi/srác itt hibázik általában, az elején!

ha még nem ismered a leányt... és ő sem ismer téged igazán akkor attól, mert te elmondod egy NŐnek, hogy te szereted, és kinyílsz neki, attól te nem leszel vonzóbb, SŐT...

és nem is fog jobban érdeklődni irántad, hanem éppen, hogy hanyagolni fog

az egész ott kezdődik, hogy megszerzed az érdeklődését

lehet, hogy ezt nehéz felfogni, de aki azt nem érti, annak ideje érettebbé válni ( persze van akinek még van ideje :) )

van egy film, az a neve hogy Groundhog Day, pontosan kb ezt a dolgot boncolja fel a film, persze van más mondanivalója is, azon kívül hogy a legjobb romantikus/vígjáték amit valaha láttam.. nem mondok belőle semmit, kérdezőnek ajánlanám, hogy nézze meg! és aztán vonja le a következtetéseket, ha tudja...

2013. jún. 5. 00:28
 23/30 A kérdező kommentje:
Féléve ismerem. Beszélgettünk is már, és van úgy, hogy azt érzem, hogy talán viszonozza az érzéseimet. Aztán a másik pillanatban pedig már kerül, nem néz rám, nem köszön. Mindenkivel beszélget a társaságban, kivéve velem. Ez megy már féléve... Volt már valakivel hasonló szituáció? Lehet ebből valami?
2013. jún. 6. 17:40
 24/30 anonim ***** válasza:
Még akkor is,mert így nem marad bennem,hogy mi lett volna ha.
2013. jún. 6. 19:24
 25/30 A kérdező kommentje:
Egyébként lány vagyok...:)
2013. jún. 6. 22:35
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2013. jún. 6. 22:36
 27/30 anonim ***** válasza:

Kislány!!!

"Mindenkivel beszélget a társaságban, kivéve velem."

Ez azt jelenti odáig van érted! Ha ennyire félénk a gyerek, lépj te!

2013. jún. 19. 17:48
 28/30 anonim ***** válasza:

Látás alapján nem lehet szerelmes senki. Legfeljebb tetszik, vagy ha így jobban tetszik magad alá gyűrnéd.

Az viszont tiszta sor, hogy ha tetszik, akkor oda kellene menni, és megmondani. Ebből nekem nem szokott gondom lenni, és azt gondolom, sok csajnak ez be is jön-jött.

De sok pasi eléggé puhap.cs sajnos.

2013. jún. 20. 08:37
 29/30 anonim ***** válasza:

"Látás alapján nem lehet valaki szerelmes" - de lehet, engem most viccelt meg ezzel az élet másodjára, attól, hogy te még nem éreztél ilyet, attól még van. Ez a kémia, mármedig a szerelem semmi más csak kémia.

Egyébként ők egy társaságba vannak, tehát ismerheti valamennyire.

2013. jún. 21. 10:27
 30/30 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó válaszoló én is így gondolom. Attól, hogy nem beszéltem vele annyira túl sokszor még rengeteg mindent meg lehet ismerni róla.: pl.: látom, hogyan viselkedik, milyen más emberekkel és sok dolgot le lehet szűrni róla + még ha kémia is működik...
2013. jún. 21. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!