Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden férfi bátran odamerne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niki0617 kérdése:

Minden férfi bátran odamerne állni a lány elé és bemerné vallani neki, hogy szerelmes belé? Vagy bátortalanok és inkább magukban tartják az érzéseiket?

Figyelt kérdés
Fiúk és egyaránt lányok válaszait is várom. Tudtok olyan személyes történetet írni, amiben a felek nem merték egymásnak bevallani az érzelmeiket?

2013. jún. 4. 19:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A mai fejemmel biztos bevallanám,ha így éreznék.
2013. jún. 4. 19:20
 12/30 A kérdező kommentje:
Még akkor is, he nem lennél 100%-osan biztos benne, hogy viszont szeret a nő?
2013. jún. 4. 19:23
 13/30 anonim ***** válasza:
Inkább az utóbbi.
2013. jún. 4. 19:25
 14/30 A kérdező kommentje:
Valakinek alakult úgy, hogy a végén mégis összejöttek, hogy csak bevallották egymásnak?
2013. jún. 4. 19:28
 15/30 anonim ***** válasza:
Én nem bírnák,ha valaki viszont meglépné irányomba,köpni nyelni nem tudnák,nekem az ilyesmi nem megy.
2013. jún. 4. 19:45
 16/30 anonim ***** válasza:
Ha bejövök egy pasinak, akkor inkább keresse a társaságomat, hívjon el randira, próbáljon megismerni... ha úgy indítana, hogy szerelmet vall, én a világból kiszaladnék...
2013. jún. 4. 19:57
 17/30 anonim válasza:
Én ha szerelmes vagyok belé, és a körülmények is jók, akkor odamennék hozzá. Most nem megyek oda, mert 2 évvel idősebb nálam a lány, sosincs egyedül, hogy négyszemközt beszéljünk, és 2 év alatt, ha 1 mondatot váltottunk. Így nem nagyon jó ötlet bevallani egyből, hogy szerelmes vagyok belé...
2013. jún. 4. 20:00
 18/30 anonim ***** válasza:
Ha kellenél a férfinak akkor már kezdeményezett volna
2013. jún. 4. 20:00
 19/30 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy kezdeményezett volna. Voltam hasonló szituban, amikor nekem is tetszett a srác, és neki is én, egyértelmű jelek voltak. Aztán kiderült, hogy párkapcsolatban él, ami elég sz*r lássuk be, így hónapokig rágta magát azon, hogy hogyan döntsön. Tehát nem feltétlenül az a válasz, hogy nem érdekled. Ja végül a párja mellett döntött, én összejöttem egy másikkal, aztán évek múlva, szétment a párjával, én meg az enyémmel, egymástól függetlenül. Ezt csak azért írom le, nehogy elkezdjen valaki mocskolódni. :-)
2013. jún. 4. 22:41
 20/30 anonim ***** válasza:

szerintem a fiúk nagy része végig gondolja:

Hogy reagálna a lány, ha egy viszonylag ismeretlen (nevét mondjuk tudom) srác oda menne hozzá és közölné, hogy reménytelenül szerelmes belé?

- Valószínűleg rosszul.

Tedd fel magadnak a kérdést: Hogy reagálnál ha egy srác akinek épp a nevét tudod és ránézésre kicsit se tetszik oda jönne és bátortalanul, halkan, elmorogná, hogy ő biza szerelmes beléd nagyon?

Hallottál már a "MegMosby-zásról" ? egy pár HIMYM részt nézz meg hát ha azt nézed amelyikben ez benne lesz... sok rész van amiből lehet tanulni a MegMosby-zás pont, hogy ez a cselekedet...

2013. jún. 4. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!